Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Gorilla Eleven United
FOside Tactiek karamba
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
58.8 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen good
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch rent richting de bal. Kostkan onderschept slim de pass. Velebný is nu in balbezit. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Dubovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Remeš geeft een lange en hoge pass. Jambor speelt de bal door. Šenovský kopt de bal weg. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velebný rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Eleven United 0:1

20e minuut.
Reynek geeft een lange en hoge pass. Pagani is nu in balbezit. Pagani passt de bal zonder na te denken. Jirák rent richting de bal. Jirák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ernster kopt de bal weg. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolibřík. Foldyna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jirák wilt de vrije trap nemen. Jambor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Valenta verovert de bal door een tackle van achteren. Valenta geeft een lange en hoge pass. Mlčoch rent richting de bal. Velebný rent richting de bal. Velebný schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dubovský bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Ernster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ernster geeft een lange en hoge pass. Kolibřík rent richting de bal. Foldyna onderschept slim de pass. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Foldyna kopt de bal weg. Daar is Ernster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ernster passt de bal met de wreef. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Valenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenta geeft een hoge lob. Daar is Lodeweges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šenovský rent richting de bal. Šenovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 42%, Eleven United 58%.
Funky Gorilla - Eleven United 0:1

60e minuut.
Jirák is nu in balbezit. Petera onderschept slim de pass. Petera geeft de bal voor. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Eleven United 0:2

64e minuut.
Ungerman onderschept slim de pass. Ungerman passt de bal met de wreef. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný schiet op doel. Dubovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný is nu in balbezit. Velebný passt de bal zonder na te denken. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Jirák speelt de bal door. Ernster is nu in balbezit. Ernster passt de bal met de wreef. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Jambor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Doeltrap. Jambor met een harde bal richting middenveld. Ungerman kopt de bal weg. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pagani passt de bal in één keer door. Remeš is nu in balbezit. Petera maakt een afschuwelijke overtreding. Petera krijgt een gele kaart. Remeš raakt geblesseerd tijdens het duel. Pagani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foldyna maakt een snoekduik en kopt de bal. Jambor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Jirák passt de bal in één keer door. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera speelt de bal door. Daar is Velebný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velebný schiet op doel. Dubovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 38%, Eleven United 62%.
Funky Gorilla - Eleven United 0:2