Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-03 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: FC Kinyo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 26119
FC Kinyo Kuřim FC
italska of Tactiek 4-3-1-2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Fujdiar geeft de bal voor. Boudník kopt de bal weg. Poredský speelt de bal door. Fuxa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuxa haalt uit met een fantastische trap. Fuchs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Boudník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scheubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheubeck geeft een hoge lob. Boudník bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudník draait met de bal, schiet en ... Fuchs bokst de bal weg. Fuxa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Fuxa rent richting de bal. Fuxa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - Kuřim FC 0:1

29e minuut.
Býček probeert naar een medespeler te passen. Sidor is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bogdan ... Strafschop! Directe rode kaart, Bogdan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bogdan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sidor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sidor neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kinyo - Kuřim FC 1:1

42e minuut.
Sidor onderschept slim de pass. Fujdiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidor verovert de bal door een tackle van achteren. Sidor schiet op doel. Casellas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - Kuřim FC 2:1

43e minuut.
Poredský probeert de bal met de borst te controleren. Poredský geeft een lange en hoge pass. Komorous is nu in balbezit. Rubáš onderschept slim de pass. Rubáš draait met de bal, schiet en ... Casellas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinyo 54%, Kuřim FC 46%.
FC Kinyo - Kuřim FC 2:1

46e minuut.
Scheubeck heeft problemen om de bal te vangen. Krupník met een sublieme pass. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš schiet op doel. Casellas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Býček is nu in balbezit. Býček met een sublieme pass. Sidor is nu in balbezit. Sidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - Kuřim FC 3:1

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prohonil speelt de bal door. Rubáš rent richting de bal. Rubáš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinyo 53%, Kuřim FC 47%.
FC Kinyo - Kuřim FC 3:1