Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná Bennystr
lenka 1 Tactiek aaa
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
28 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 37.4
excellent Schieten solid
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Goleśniewski passt de bal in één keer door. Wahadło rent richting de bal. Wahadło geeft een hoge lob. Turchi rent richting de bal. Turchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bruncvík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruncvík geeft een hoge lob. Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus geeft een hoge lob. Šardoň is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Novoloacă geeft een hoge lob. Daar is Šardoň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talian rent richting de bal. Talian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Bennystr 1:0

18e minuut.
Poredský rent richting de bal. Turchi onderschept slim de pass. Turchi met een sublieme pass. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zábojník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Šardoň is nu in balbezit. Talian verovert de bal door een tackle van achteren. Turchi is nu in balbezit. Talian is nu in balbezit. Talian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kłus geeft een lange en hoge pass. Bruncvík heeft problemen om de bal te vangen. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian schiet op doel. Slovák onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goleśniewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talian krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kuti heeft problemen om de bal te vangen. Kuti geeft de bal voor. Turchi kopt de bal weg. Talian is nu in balbezit. Talian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Slovák met een harde bal richting middenveld. Novoloacă kopt de bal weg. Talian is nu in balbezit. Talian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šardoň de bal onder controle te krijgen. Zábojník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Bennystr 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 34%, Bennystr 66%.
Lenka Karviná - Bennystr 2:0

46e minuut.
Talian verovert de bal door een tackle van achteren. Talian passt de bal in één keer door. Turchi heeft problemen om de bal te vangen. Turchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Bennystr 3:0

51e minuut.
Kuti onderschept slim de pass. Kuti geeft een hoge lob. Talian rent richting de bal. Talian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Bennystr 4:0

53e minuut.
Suttner probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Goleśniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Poredský rent richting de bal. Talian onderschept slim de pass. Talian speelt de bal door. Klungelig pakt Turchi de bal. Turchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kuti rent richting de bal. Kuti geeft een hoge lob. Turchi met een sublieme pass. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi passt de bal in één keer door. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi rent richting de bal. Turchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Bennystr 5:0

72e minuut.
Suttner probeert naar een medespeler te passen. Nařezal is nu in balbezit. Hubchev onderschept slim de pass. Desátý onderschept slim de pass. Desátý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Šardoň onderschept slim de pass. Turchi onderschept slim de pass. Turchi draait met de bal, schiet en ... Zábojník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Bennystr 6:0

76e minuut.
Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Slovák zijn tegenspeler op de grond. Turchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hubchev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Talian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruncvík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bruncvík krijgt een gele kaart. Talian raakt geblesseerd tijdens het duel. Turchi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Novoloacă heeft problemen om de bal te vangen. Chrobák is nu in balbezit. Novoloacă maakt een afschuwelijke overtreding. Novoloacă krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Hubchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubchev passt de bal zonder na te denken. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Bennystr 7:0

86e minuut.
Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus met een sublieme pass. Hubchev geeft een lange en hoge pass. Talian is nu in balbezit. Talian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Bennystr 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 45%, Bennystr 55%.
Lenka Karviná - Bennystr 8:0