Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sysldorf FK Kilba Praha_04
2.pokus Tactiek Proti obrum
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 22.4
excellent Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Bowles is nu in balbezit. Bowles passt de bal zonder na te denken. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukaras geeft een hoge lob. Lianyun maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Póta kopt de bal weg. Daar is Bowles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowles speelt de bal door. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lecjaks verovert de bal door een tackle van achteren. Lecjaks speelt de bal door. Boněčka probeert naar een medespeler te passen. Hezzel is nu in balbezit. Hezzel geeft een lange en hoge pass. Kryger bokst de bal weg. Lianyun is nu in balbezit. Lianyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - FK Kilba Praha_04 1:0

17e minuut.
Kleszczewski met een sublieme pass. Kalfupange geeft de bal voor. Lianyun heeft problemen om de bal te vangen. Lianyun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sava de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kalfupange onderschept slim de pass. Kalfupange probeert naar een medespeler te passen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een hoge lob. Lianyun springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Kryger trapt de bal weg van het doel. Bowles kopt de bal weg. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. Kryger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - FK Kilba Praha_04 2:0

34e minuut.
del Campo trapt de bal weg. Boněčka controleert de bal met de borst. Foukaras onderschept slim de pass. Foukaras geeft de bal voor. Lianyun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lecjaks is nu in balbezit. Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Sava passt de bal in één keer door. Lianyun rent richting de bal. Lianyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Kryger trapt de bal weg van het doel. Daar is Boněčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foukaras geeft de bal voor. Lianyun krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kalfupange probeert naar een medespeler te passen. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Póta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Foukaras met een snelle inworp. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Kryger trapt de bal weg van het doel. Bowles kopt de bal weg. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 33%, FK Kilba Praha_04 67%.
FC Sysldorf - FK Kilba Praha_04 2:0

49e minuut.
Lianyun verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles passt de bal met de wreef. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lecjaks passt de bal zonder na te denken. Bowles rent richting de bal. Bowles passt de bal met de wreef. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bilko geeft de bal voor. Bowles kopt de bal weg. Daar is Lecjaks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lianyun kopt de bal weg. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer schiet op doel. Póta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kryger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - FK Kilba Praha_04 3:0

69e minuut.
Ferrer is nu in balbezit. Póta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferrer raakt geblesseerd tijdens het duel. Lianyun kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - FK Kilba Praha_04 4:0

70e minuut.
Boněčka speelt de bal door. Czukor rent richting de bal. Czukor passt de bal in één keer door. Bowles is nu in balbezit. Bowles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Boněčka is nu in balbezit. Bowles verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles geeft een lange en hoge pass. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer schiet op doel. Kryger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - FK Kilba Praha_04 5:0

84e minuut.
Klungelig pakt Foukaras de bal. Foukaras geeft een lange en hoge pass. Kryger speelt de bal door. Foukaras is nu in balbezit. Foukaras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kalfupange probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bilko de bal. Sava is nu in balbezit. Lianyun is nu in balbezit. Lianyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 22%, FK Kilba Praha_04 78%.
FC Sysldorf - FK Kilba Praha_04 5:0