Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.SK SIGMA OLOMOUC FC Koněšín
003_defoutmid_2r Tactiek 3-3-1-3
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 50.4
very good Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Stramowski geeft een lange en hoge pass. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Kirsch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 1:0

6e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe geeft een lange en hoge pass. Pelegero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegero geeft de bal voor. Kirsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Sklenář kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rufr is nu in balbezit. Rufr geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pilikowski met een snelle inworp. Mendoza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Conde met een sublieme pass. Stramowski rent richting de bal. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 1:1

22e minuut.
Calabuig bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufr geeft de bal voor. Hájný is nu in balbezit. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 1:2

41e minuut.
Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde geeft een lange en hoge pass. Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider geeft een hoge lob. Hájný maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 45%, FC Koněšín 55%.
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 1:2

48e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. Kirsch rent richting de bal. Kirsch draait met de bal, schiet en ... Sklenář probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 2:2

52e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Sklenář probeert naar een medespeler te passen. Bicek kopt de bal weg. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegero verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegero geeft een lange en hoge pass. Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch schiet op doel. Sklenář verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Stramowski probeert naar een medespeler te passen. Pilikowski speelt de bal door. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een hoge lob. Kirsch springt en kopt de bal. Sklenář verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 3:2

60e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft de bal voor. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een hoge lob. Kirsch springt en kopt de bal. Sklenář maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Lowe geeft een hoge lob. Emanuel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calabuig. Calabuig krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Calabuig rent richting de bal. Calabuig geeft de bal voor. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. Sklenář werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 4:2

69e minuut.
Bicek geeft een hoge lob. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garyga krijgt een gele kaart. Emanuel raakt geblesseerd tijdens het duel. Hájný neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 4:3

77e minuut.
Klungelig pakt Kirsch de bal. Humpola rent richting de bal. Kirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 5:3

82e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Conde is nu in balbezit. Calabuig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Calabuig moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Calabuig schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Conde raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 36%, FC Koněšín 64%.
1.SK SIGMA OLOMOUC - FC Koněšín 5:3