Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prague team AC Sparta Praha
Xaomi Tactiek co je kua
67% Balbezit 33%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 23.7
excellent Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Belović is nu in balbezit. Belović passt de bal met de wreef. Goujon speelt de bal door. Alkış is nu in balbezit. Alkış draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Goujon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belović probeert naar een medespeler te passen. Malaterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış is nu in balbezit. Alkış schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - AC Sparta Praha 1:0

19e minuut.
Malaterra met een sublieme pass. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović probeert naar een medespeler te passen. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel. Trejos bokst de bal weg.

30e minuut.
Reytor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goujon is nu in balbezit. Goujon met een sublieme pass. Alkış rent richting de bal. Alkış draait met de bal, schiet en ... Trejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - AC Sparta Praha 2:0

40e minuut.
Reytor rent richting de bal. Reytor geeft de bal voor. Goujon kopt de bal weg. Caroço is nu in balbezit. Caroço draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Trejos trapt de bal weg. Malaterra kopt de bal weg. Daar is Caroço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroço draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Macháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson onderschept slim de pass. Wilson met een sublieme pass. Alkış is nu in balbezit. Alkış schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - AC Sparta Praha 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 50%, AC Sparta Praha 50%.
Prague team - AC Sparta Praha 3:0

49e minuut.
Malaterra passt de bal in één keer door. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Caroço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroço schiet op doel. Trejos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - AC Sparta Praha 4:0

61e minuut.
Mareş rent richting de bal. Mareş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sova de bal. Caroço rent richting de bal. Caroço draait met de bal, schiet en ... Trejos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alkış is nu in balbezit. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - AC Sparta Praha 5:0

70e minuut.
Goujon bereikt de bal nog maar net als eerste. Goujon geeft de bal voor. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Trejos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović is nu in balbezit. Belović passt de bal met de wreef. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço schiet op doel. Trejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caroço is nu in balbezit. Caroço haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - AC Sparta Praha 6:0

86e minuut.
Malaterra onderschept slim de pass. Malaterra met een sublieme pass. Belović met een sublieme pass. Klungelig pakt Caroço de bal. Caroço schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço rent richting de bal. Caroço haalt uit met een fantastische trap. Trejos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alkış rent richting de bal. Alkış draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - AC Sparta Praha 7:0

89e minuut.
Goujon rent richting de bal. Goujon speelt de bal door. Caroço is nu in balbezit. Caroço haalt uit met een fantastische trap. Trejos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - AC Sparta Praha 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 44%, AC Sparta Praha 56%.
Prague team - AC Sparta Praha 8:0