Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-14 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Salvajes Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18901
Salvajes FC Sysldorf
G8 Tactiek 2.pokus
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Strácel de bal. Strácel geeft een hoge lob. Marlia kopt de bal weg. Amatori rent richting de bal. Amatori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strácel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori onderschept slim de pass. Amatori speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marlia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - FC Sysldorf 1:0

13e minuut.
Bowles is nu in balbezit. Amatori verovert de bal door een tackle van achteren. Amatori probeert naar een medespeler te passen. Strácel rent richting de bal. Strácel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marlia met een sublieme pass. Birsöz is nu in balbezit. Foukaras begaat een overtreding. Foukaras krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Amatori probeert naar een medespeler te passen. Birsöz probeert naar een medespeler te passen. Skládaný is nu in balbezit. Skládaný draait met de bal, schiet en ... Marlia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Amatori rent richting de bal. Amatori geeft een hoge lob. Marlia kopt de bal weg. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Strácel rent richting de bal. Strácel geeft een lange en hoge pass. Megrelishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amatori kopt de bal weg. Marlia is nu in balbezit. Marlia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - FC Sysldorf 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes 46%, FC Sysldorf 54%.
Salvajes - FC Sysldorf 2:0

50e minuut.
Strácel met de inworp. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Skládaný verovert de bal door een tackle van achteren. Skládaný met een sublieme pass. Amatori geeft een hoge lob. del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marlia rent richting de bal. Marlia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - FC Sysldorf 3:0

55e minuut.
Marlia kopt de bal weg. Amatori rent richting de bal. Czerkawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amatori raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kałuża neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Birsöz geeft een lange en hoge pass. Daar is Hezzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skládaný is nu in balbezit. Skládaný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - FC Sysldorf 4:0

64e minuut.
Klungelig pakt Kałuża de bal. Kałuża speelt de bal door. Amatori probeert naar een medespeler te passen. Skládaný rent richting de bal. Skládaný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Czerkawski onderschept slim de pass. Amatori onderschept slim de pass. Marlia rent richting de bal. Marlia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - FC Sysldorf 5:0

75e minuut.
Bowles kopt de bal weg. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agăfiţei. Agăfiţei krijgt een gele kaart. Sava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czerkawski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frisone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lianyun is nu in balbezit. Lianyun schiet op doel. Býček bokst de bal weg.

79e minuut.
Skládaný is nu in balbezit. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża passt de bal met de wreef. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes 32%, FC Sysldorf 68%.
Salvajes - FC Sysldorf 5:0