Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:47
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: maja's Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36901
Fc Tichonice 1892 Liverpool FC
U3 Upgrade Tactiek RED Power
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Medvedev passt de bal in één keer door. Koranda is nu in balbezit. Matějek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matějek krijgt een gele kaart. Koranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bimalbirua komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Šlupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlupka schiet op doel. Szmidt probeert de bal aan de voet te houden. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Majkrzak kopt de bal weg. Maurel speelt de bal door. Zaninović speelt de bal door. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. Yengeç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Olejník verovert de bal door een tackle van achteren. Olejník geeft een lange en hoge pass. Caruana kopt de bal weg. Medvedev rent richting de bal. Medvedev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yengeç trapt de bal weg. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Świerniak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bimalbirua passt de bal met de wreef. Świerniak is nu in balbezit. Świerniak speelt de bal door. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matějek met een harde bal richting middenveld. Šlupka kopt de bal weg. Daar is Koranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koranda draait met de bal, schiet en ... Hamard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tichonice 58%, 1892 Liverpool FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Tichonice - 1892 Liverpool FC 0:0

52e minuut.
Świerniak rent richting de bal. Świerniak passt de bal zonder na te denken. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev draait met de bal, schiet en ... Hamard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tichonice - 1892 Liverpool FC 0:1

76e minuut.
Zaninović met een sublieme pass. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tichonice 49%, 1892 Liverpool FC 51%.
Fc Tichonice - 1892 Liverpool FC 0:1