Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:47
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: FJ Rad Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16763
FJ Rad TJ Janová
Sniper Tactiek 433
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 57
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Kopyto rent richting de bal. Kopyto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Berbecel de bal onder controle te krijgen. Rufino is nu in balbezit. Rufino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Antoniak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Constantin. Constantin krijgt een gele kaart. Antoniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antoniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandifer kan de bal niet met de borst controleren. Krůta rent richting de bal. Krůta schiet op doel. Prus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - TJ Janová 0:1

15e minuut.
Tekdemir kopt de bal weg. Chitic is nu in balbezit. Hải Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta haalt uit met een fantastische trap. Prus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bąkowski passt de bal zonder na te denken. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi passt de bal met de wreef. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cach heeft problemen om de bal te vangen. Cach met een sublieme pass. Krůta is nu in balbezit. Krůta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - TJ Janová 0:2

39e minuut.
Nuckowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cach is nu in balbezit. Chitic begaat een overtreding. Cach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cach neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 55%, TJ Janová 45%.
FJ Rad - TJ Janová 0:2

46e minuut.
Arias komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Drăguloiu speelt de bal door. Berbecel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rufino is nu in balbezit. Rufino draait met de bal, schiet en ... Varela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puis met een snelle inworp. Tekdemir geeft een lange en hoge pass. Arias is nu in balbezit. Arias draait met de bal, schiet en ... Prus bokst de bal weg. Zékány probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - TJ Janová 0:3

58e minuut.
Antoniak verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniak geeft de bal voor. Daar is Sandifer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Butulan speelt de bal door. Puis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekdemir krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. Tekdemir met een sublieme pass. Cach speelt de bal door. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 46%, TJ Janová 54%.
FJ Rad - TJ Janová 0:3