Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ kopaná Louňovice pod Blaníkem
krutor Tactiek 532
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Yalgı is nu in balbezit. Yalgı geeft de bal voor. Inworp. Kurka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamášek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chodacki passt de bal met de wreef. Priidiks is nu in balbezit. Zubáček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Priidiks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiodaroli komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Louňovice pod Blaníkem 1:0

4e minuut.
Koçlar probeert naar een medespeler te passen. Zubáček is nu in balbezit. Chodacki verovert de bal door een tackle van achteren. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. Ráš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Louňovice pod Blaníkem 2:0

7e minuut.
Potěškoště geeft een hoge lob. Koçlar speelt de bal door. Priidiks probeert naar een medespeler te passen. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki schiet op doel. Ráš bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Priidiks is nu in balbezit. Priidiks speelt de bal door. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki schiet op doel. Zubáček probeert de bal aan de voet te houden. Ráš bokst de bal weg. Priidiks is nu in balbezit. Priidiks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Louňovice pod Blaníkem 3:0

15e minuut.
Puurmann heeft problemen om de bal te vangen. Hamášek met een sublieme pass. Puurmann onderschept slim de pass. Wojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Priidiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers geeft een hoge lob. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bronyzas speelt de bal door. Chodacki probeert de bal met de borst te controleren. Kvasnica is nu in balbezit. Chodacki verovert de bal door een tackle van achteren. Chodacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Priidiks heeft problemen om de bal te vangen. Priidiks probeert naar een medespeler te passen. Bronyzas met een sublieme pass. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bártů is nu in balbezit. Bártů passt de bal zonder na te denken. Melchiorre probeert naar een medespeler te passen. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 52%, Louňovice pod Blaníkem 48%.
TJ kopaná - Louňovice pod Blaníkem 3:0

47e minuut.
Potěškoště probeert naar een medespeler te passen. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski speelt de bal door. Klungelig pakt Hamášek de bal. Hamášek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bronyzas geeft een lange en hoge pass. Priidiks kopt de bal weg. Daar is Kvasnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chodacki rent richting de bal. Chodacki schiet op doel. Ráš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. Potěškoště met de inworp. Bronyzas rent richting de bal. Bártů verovert de bal door een tackle van achteren. Bártů geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yalgı is nu in balbezit. Hamášek verovert de bal door een tackle van achteren. Hamášek geeft een lange en hoge pass. Wojnowski krijgt zijn hoofd ertegen. Zsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Louňovice pod Blaníkem 3:1

71e minuut.
Delage komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Puurmann heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puurmann. Puurmann krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bártů onderschept slim de pass. Daar is Bártů, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçlar is nu in balbezit. Bártů onderschept slim de pass. Bártů geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Potěškoště is nu in balbezit. Potěškoště passt de bal in één keer door. Puurmann is nu in balbezit. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar probeert naar een medespeler te passen. Priidiks probeert naar een medespeler te passen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. Ráš bokst de bal weg.

88e minuut.
Kvasnica geeft een hoge lob. Lipcsei rent richting de bal. Wojnowski is nu in balbezit. Hamášek rent richting de bal. Hamášek schiet op doel. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 60%, Louňovice pod Blaníkem 40%.
TJ kopaná - Louňovice pod Blaníkem 3:1