Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Doubek TJ kopaná
motti 4-1-2-1-2 Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 45.2
solid Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Ouřada de bal. Ouřada geeft een hoge lob. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański geeft de bal voor. Belodedici springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Doubek - TJ kopaná 1:0

11e minuut.
Lipcsei rent richting de bal. Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Puurmann begaat een overtreding. Belodedici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Belodedici neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Szafrański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priidiks. Szafrański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hannunen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Shmariaho met de inworp. Veldeman heeft problemen om de bal te vangen. Veldeman speelt de bal door. Szafrański is nu in balbezit. Szafrański haalt uit met een fantastische trap. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Veldeman kopt de bal weg. Daar is Lipcsei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Bronyzas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Delage rent richting de bal. Shmariaho onderschept slim de pass. Shmariaho passt de bal in één keer door. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Zsák bokst de bal weg.

30e minuut.
Klinsmann rent richting de bal. Klinsmann met een sublieme pass. Shmariaho speelt de bal door. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Szczepański geeft een lange en hoge pass. Puurmann heeft problemen om de bal te vangen. Szafrański rent richting de bal. Szafrański schiet op doel. Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański geeft de bal voor. Szafrański is nu in balbezit. Szafrański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Doubek - TJ kopaná 2:0

40e minuut.
Bronyzas passt de bal met de wreef. Shmariaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmariaho geeft de bal voor. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Doubek 29%, TJ kopaná 71%.
FC Doubek - TJ kopaná 2:0

47e minuut.
Daar is Szczepański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepański geeft de bal voor. Klinsmann heeft problemen om de bal te vangen. Cuvillier rent richting de bal. Cuvillier passt de bal zonder na te denken. Paal!

50e minuut.
Diţă probeert naar een medespeler te passen. Chevalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański begaat een overtreding. Szafrański krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián onderschept slim de pass. Veldeman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fafián roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fafián kan niet meer verder spelen. Chodacki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Panucia speelt de bal door. Ouřada is nu in balbezit. Ouřada passt de bal met de wreef. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klinsmann verovert de bal door een tackle van achteren. Klinsmann passt de bal zonder na te denken. Koçlar speelt de bal door. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

65e minuut.
Diţă geeft een lange en hoge pass. Ouřada is nu in balbezit. Ouřada passt de bal zonder na te denken. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Doubek - TJ kopaná 3:0

89e minuut.
Ouřada probeert naar een medespeler te passen. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar passt de bal zonder na te denken. Szafrański rent richting de bal. Szafrański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Doubek 35%, TJ kopaná 65%.
FC Doubek - TJ kopaná 3:0