Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5647
Roma AS FC Melons
Totti best Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 20.5
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Čtvrtníček probeert naar een medespeler te passen. Wuytens rent richting de bal. Nemét tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nemét krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Wuytens heeft problemen om de bal te vangen. Wuytens passt de bal met de wreef. Kasabov rent richting de bal. Kasabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC Melons 1:0

8e minuut.
Nemét onderschept slim de pass. Kasabov onderschept slim de pass. Hertl onderschept slim de pass. Wuytens verovert de bal door een tackle van achteren. Wuytens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pellicano rent richting de bal. Pellicano geeft de bal voor. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Kaciáň probeert de bal aan de voet te houden. Tomala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC Melons 2:0

15e minuut.
Galuszka kan de bal niet met de borst controleren. Aquiles is nu in balbezit. Galuszka is nu in balbezit. Aquiles onderschept slim de pass. Aquiles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC Melons 3:0

17e minuut.
Wuytens onderschept slim de pass. Wuytens passt de bal zonder na te denken. Spătaru met een sublieme pass. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aquiles is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pellicano zal de hoekschop nemen. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC Melons 4:0

45e minuut.
Hertl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wuytens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasabov rent richting de bal. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Tomala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 30%, FC Melons 70%.
Roma AS - FC Melons 4:0

47e minuut.
Wuytens rent richting de bal. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru speelt de bal door. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Spătaru passt de bal met de wreef. Pellicano rent richting de bal. Pellicano met een sublieme pass. Aquiles rent richting de bal. Aquiles haalt uit met een fantastische trap. Tomala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC Melons 5:0

52e minuut.
Jaranowski passt de bal met de wreef. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles passt de bal met de wreef. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wuytens kopt de bal weg. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru met een sublieme pass. Aquiles rent richting de bal. Aquiles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Wuytens met de inworp. Spătaru speelt de bal door. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dvorný probeert de bal aan de voet te houden. Tomala speelt de bal door. Wuytens kopt de bal weg. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC Melons 6:0

59e minuut.
Hertl met een sublieme pass. Pellicano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janíček. Janíček krijgt een gele kaart. Pellicano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krúl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaciáň is nu in balbezit. Kasabov onderschept slim de pass. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC Melons 7:0

63e minuut.
Spătaru speelt de bal door. Pellicano speelt de bal door. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov haalt uit met een fantastische trap. Tomala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC Melons 8:0

68e minuut.
Bulušek speelt de bal door. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru geeft een hoge lob. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Spătaru geeft een hoge lob. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov passt de bal met de wreef. Aquiles rent richting de bal. Aquiles schiet op doel. Tomala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kasabov is nu in balbezit. Kasabov schiet op doel. Hertl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wuytens zal de hoekschop nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Roma AS - FC Melons 9:0

89e minuut.
Jánský met een sublieme pass. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kasabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasabov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma AS 17%, FC Melons 83%.
Roma AS - FC Melons 9:0