Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 18:55
  • Competitiewedstrijd: 2.Bundesliga.03
  • Stadion: 12ter Mann
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 29354
Das Urgestein Deportivo Destille 06
Geld sammeln Tactiek 1.5_532
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 40
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
38.6 gemiddelde waardering 60.1
matig Schieten formidabel
goed Passen uitmuntend
matig Verdedigen solide


1e minuut.
bin Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolebruch is nu in balbezit. Bolebruch geeft de bal voor. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Schabe bokst de bal weg.

4e minuut.
Hanot is nu in balbezit. Hanot geeft een lange en hoge pass. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Schabe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:1

6e minuut.
Bolebruch speelt de bal door. Pol heeft problemen om de bal te vangen. Pol geeft de bal voor. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Wydra met een sublieme pass. Pol rent richting de bal. Pol geeft de bal voor. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weinert is nu in balbezit. Weinert geeft een lange en hoge pass. Eyyubov kopt de bal weg. Daar is Rico Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Schabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Silver geeft de bal voor. Eyyubov geeft de bal voor. Rico Soto kopt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eyyubov zal de hoekschop nemen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galais de bal onder controle te krijgen. Schabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Wydra passt de bal zonder na te denken. Galais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto onderschept slim de pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... Schabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:2

22e minuut.
Bolebruch is nu in balbezit. Weinert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolebruch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wydra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pineda kopt de bal weg. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Silver begaat een overtreding. Silver krijgt een gele kaart. Rico Soto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wydra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rico Soto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:3

31e minuut.
Klungelig pakt Galais de bal. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra passt de bal zonder na te denken. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:4

32e minuut.
Locardi met een sublieme pass. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Silver maakt een afschuwelijke overtreding. Rico Soto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rico Soto kan niet meer verder spelen. Miś komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Pineda rent richting de bal. Galais geeft een hoge lob. Bolebruch geeft een hoge lob. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Schabe bokst de bal weg. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eyyubov komt bij de bal en schiet. Weinert verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Manolescu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolebruch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miś rent richting de bal. Miś schiet op doel. Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Daar is Käsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osowski probeert naar een medespeler te passen. Hemetzberger is nu in balbezit. Eyyubov rent richting de bal. Eyyubov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 77%, Deportivo Destille 06 23%.
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:4

48e minuut.
Daar is Manolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydra is nu in balbezit. Wydra geeft een lange en hoge pass. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:5

56e minuut.
Bolebruch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wydra de bal. Bolebruch geeft een lange en hoge pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Hanot passt de bal met de wreef. Wydra is nu in balbezit. Wydra geeft een lange en hoge pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:6

60e minuut.
Miś is nu in balbezit. Manolescu onderschept slim de pass. Manolescu geeft een hoge lob. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bolebruch rent richting de bal. Bolebruch passt de bal zonder na te denken. Miś rent richting de bal. Miś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Galais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Silver kopt de bal weg. Daar is Gherghina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eyyubov onderschept slim de pass. Eyyubov draait met de bal, schiet en ... Schabe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:7

69e minuut.
Manolescu kopt de bal weg. Eyyubov geeft een hoge lob. Weinert rent richting de bal. Miś rent richting de bal. Miś draait met de bal, schiet en ... Schabe bokst de bal weg. Gherghina geeft een lange en hoge pass. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu geeft een hoge lob. Gherghina probeert de bal met de borst te controleren. Pineda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wydra met een sublieme pass. Bolebruch is nu in balbezit. Bolebruch geeft een hoge lob. Pineda springt en kopt de bal. Schabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:8

76e minuut.
Labrousse kopt de bal weg. Eyyubov geeft de bal voor. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Wydra passt de bal met de wreef. Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Galais begaat een overtreding. Miś raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wydra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Schabe bokst de bal weg. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Schabe bokst de bal weg.

83e minuut.
Wydra rent richting de bal. Wydra passt de bal in één keer door. Eyyubov rent richting de bal. Wydra rent richting de bal. Wydra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Miś rent richting de bal. Galais onderschept slim de pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Schabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:9

90e minuut.
Locardi is nu in balbezit. Locardi passt de bal in één keer door. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Schabe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 77%, Deportivo Destille 06 23%.
Das Urgestein - Deportivo Destille 06 0:10