Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
poc Olimpia Waidler FC
451mojeee Tactiek VT neu
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 48.7
adequate Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko met een sublieme pass. Chuvaev heeft problemen om de bal te vangen. Chuvaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Waidler FC 0:1

5e minuut.
Andrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Megyebíró met een sublieme pass. Tamborino rent richting de bal. Tamborino draait met de bal, schiet en ... Sulecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Waidler FC 0:2

9e minuut.
Herren is nu in balbezit. Trlaja is nu in balbezit. Sanguszko begaat een overtreding. Sanguszko krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvaev kan de bal niet met de borst controleren. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Megyebíró met de inworp. Hnědojed bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers verovert de bal door een tackle van achteren. Pypers geeft de bal voor. Tamborino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pypers onderschept slim de pass. Pypers passt de bal met de wreef. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tamborino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamborino schiet op doel. Sulecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Waidler FC 0:3

32e minuut.
Klungelig pakt Sanguszko de bal. Sanguszko speelt de bal door. Tamborino rent richting de bal. Tamborino haalt uit met een fantastische trap. Pestka probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Waidler FC 0:4

39e minuut.
Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers rent richting de bal. Chuvaev speelt de bal door. Klungelig pakt Tamborino de bal. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poc Olimpia 66%, Waidler FC 34%.
poc Olimpia - Waidler FC 0:4

59e minuut.
Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev geeft een hoge lob. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino haalt uit met een fantastische trap. Sulecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Waidler FC 0:5

61e minuut.
Razeti is nu in balbezit. Pypers verovert de bal door een tackle van achteren. Pypers speelt de bal door. Tamborino rent richting de bal. Tamborino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Adamietz komt het veld opgelopen. Zakrys komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Sanguszko de bal. Sanguszko geeft een lange en hoge pass. Crisan heeft problemen om de bal te vangen. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chuvaev met een sublieme pass. McManaman is nu in balbezit. Adamietz begaat een overtreding. McManaman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McManaman kan niet meer verder spelen. Carré komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gedik kopt de bal weg. Daar is Megyebíró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakrys met een sublieme pass. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sanguszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamietz is nu in balbezit. Sanguszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanguszko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poc Olimpia 56%, Waidler FC 44%.
poc Olimpia - Waidler FC 0:5