Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meerkat 07 VfB Borussia Leipzig
Standard Tactiek 433
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 36.1
solid Schieten good
solid Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Chriske rent richting de bal. Riigov verovert de bal door een tackle van achteren. Feier is nu in balbezit. Riigov onderschept slim de pass. Riigov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rumcajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandori verovert de bal door een tackle van achteren. Tandori passt de bal met de wreef. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel. Revnic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Torre geeft een hoge lob. Newport probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sivilia kopt de bal weg. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cardozo trapt de bal weg. Furnea kopt de bal weg. García de la Calle rent richting de bal. Furnea rent richting de bal. Furnea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tandori geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Furnea kopt de bal weg. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel. Revnic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Furnea is nu in balbezit. Furnea met een sublieme pass. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 1:0

21e minuut.
Chriske is nu in balbezit. Chriske met een sublieme pass. Bursch met een sublieme pass. Daar is García de la Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García de la Calle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 2:0

34e minuut.
Feier is nu in balbezit. Riigov verovert de bal door een tackle van achteren. Riigov passt de bal met de wreef. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Furnea rent richting de bal. Bursch speelt de bal door. Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandori geeft een lange en hoge pass. Ascioti kopt de bal weg. Revnic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 26%, VfB Borussia Leipzig 74%.
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 2:0

46e minuut.
Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl maakt een afschuwelijke overtreding. Ganztahl krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Gawlo speelt de bal door. Huma is nu in balbezit. Huma passt de bal in één keer door. Kokoszka is nu in balbezit. Kokoszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bursch speelt de bal door. Tandori heeft problemen om de bal te vangen. Tandori met een sublieme pass. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yepremyan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Newport rent richting de bal. Newport passt de bal zonder na te denken. Sivilia rent richting de bal. Kokoszka onderschept slim de pass. Kokoszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ruiz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Álvarez speelt de bal door. Bursch probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sivilia passt de bal met de wreef. Riigov is nu in balbezit. Riigov met een sublieme pass. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 26%, VfB Borussia Leipzig 74%.
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 2:0