Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Muresul Targu Mures Bolzplatzhelden
352 Tactiek def
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 48.2
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


17e minuut.
Narbe is nu in balbezit. Narbe passt de bal in één keer door. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Plach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:1

20e minuut.
Russ speelt de bal door. Tosi is nu in balbezit. Ernst is nu in balbezit. Tosi verovert de bal door een tackle van achteren. Tosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lichota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narbe geeft een hoge lob. Tosi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Marsen rent richting de bal. Marsen passt de bal zonder na te denken. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Plach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:2

23e minuut.
Carre rent richting de bal. Narbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbe passt de bal in één keer door. Daar is Tosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:3

26e minuut.
Carre met een sublieme pass. Lichota is nu in balbezit. Narbe verovert de bal door een tackle van achteren. Narbe passt de bal zonder na te denken. Tosi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tosi rent richting de bal. Tosi heeft problemen om de bal te vangen. Narbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:4

32e minuut.
Pavelescu passt de bal in één keer door. Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko geeft een hoge lob. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Dutschke speelt de bal door. Narbe met een sublieme pass. Tosi rent richting de bal. Tosi schiet op doel. Ernst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plach bokst de bal weg.

37e minuut.
Narbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbe probeert naar een medespeler te passen. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... Ernst probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:5

43e minuut.
Öffinger met een sublieme pass. Leckebusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Leckebusch geeft een hoge lob. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:6

44e minuut.
Narbe probeert naar een medespeler te passen. Marsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Dutschke de bal. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... Plach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Muresul Targu Mures 68%, Bolzplatzhelden 32%.
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:6

51e minuut.
Tosi passt de bal met de wreef. Dutschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutschke passt de bal met de wreef. Narbe rent richting de bal. Narbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:7

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narbe is nu in balbezit. Narbe geeft een hoge lob. Dutschke kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:8

62e minuut.
Öffinger geeft de bal voor. Żwirko kopt de bal weg. Tosi is nu in balbezit. Tosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:9

68e minuut.
Öffinger onderschept slim de pass. Öffinger passt de bal met de wreef. Russ met een sublieme pass. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Plach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Carre probeert naar een medespeler te passen. Narbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbe passt de bal met de wreef. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Carre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carre passt de bal zonder na te denken. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:10

76e minuut.
Leckebusch passt de bal met de wreef. Mittag geeft een lange en hoge pass. Dutschke kopt de bal weg. Tosi rent richting de bal. Tosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Marsen passt de bal zonder na te denken. Tosi is nu in balbezit. Tosi passt de bal zonder na te denken. Narbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbe haalt uit met een fantastische trap. Plach bokst de bal weg.

87e minuut.
Leckebusch passt de bal zonder na te denken. Marsen is nu in balbezit. Marsen probeert naar een medespeler te passen. Tosi rent richting de bal. Tosi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Muresul Targu Mures 69%, Bolzplatzhelden 31%.
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:10