Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Cunewalde Braun-Weiß Altona
A22N Tactiek 4-3-3++
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 61.2
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Trường is nu in balbezit. Trường met een sublieme pass. Klungelig pakt Felizardo de bal. Felizardo schiet op doel. Takvonyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konovalov zal de hoekschop nemen. Trường is nu in balbezit. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo haalt uit met een fantastische trap. Preuß werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Rózgiewicz de bal. Trường rent richting de bal. Rózgiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ormsson onderschept slim de pass. Ormsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rózgiewicz passt de bal zonder na te denken. Ghinzani is nu in balbezit. Idoraş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idoraş krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Salamoni rent richting de bal. Kaszczyszyn onderschept slim de pass. Kaszczyszyn met een sublieme pass. Trường rent richting de bal. Trường schiet op doel. Preuß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Felizardo rent richting de bal. Felizardo draait met de bal, schiet en ... Preuß probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Braun-Weiß Altona 1:0

14e minuut.
Cocei passt de bal in één keer door. Ghinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghinzani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghinzani wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Piwo rent richting de bal. Piwo met een sublieme pass. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường geeft de bal voor. Felizardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Preuß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

27e minuut.
Konovalov onderschept slim de pass. Konovalov speelt de bal door. Felizardo rent richting de bal. Felizardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Braun-Weiß Altona 2:0

40e minuut.
Trường is nu in balbezit. Takvonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Takvonyan probeert naar een medespeler te passen. Ghinzani rent richting de bal. Ghinzani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Konovalov geeft een lange en hoge pass. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózgiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piwo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trường neemt zijn aanloop. Preuß bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Konovalov is nu in balbezit. Klungelig pakt Felizardo de bal. Iwanek verovert de bal door een tackle van achteren. Konovalov rent richting de bal. Konovalov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ormsson is nu in balbezit. Ormsson speelt de bal door. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo geeft een lange en hoge pass. Felizardo krijgt zijn hoofd ertegen. Preuß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Trường rent richting de bal. Trường passt de bal zonder na te denken. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Braun-Weiß Altona 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 45%, Braun-Weiß Altona 55%.
Motor Cunewalde - Braun-Weiß Altona 3:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konovalov met een snelle inworp. Ormsson is nu in balbezit. Ormsson geeft een lange en hoge pass. Trường krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Krnojelac verovert de bal door een tackle van achteren. Krnojelac probeert naar een medespeler te passen. Ghinzani rent richting de bal. Ghinzani geeft een lange en hoge pass. Salamoni springt en kopt de bal. Bahrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mauduit geeft een lange en hoge pass. Cocei rent richting de bal. Cocei passt de bal zonder na te denken. Ghinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinzani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Krnojelac onderschept slim de pass. Ormsson onderschept slim de pass. Woschick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Woschick krijgt een gele kaart. Ormsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Trường legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Braun-Weiß Altona 4:0

72e minuut.
Chang is nu in balbezit. Salamoni onderschept slim de pass. Salamoni passt de bal zonder na te denken. Ghinzani is nu in balbezit. Ghinzani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bergier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei passt de bal met de wreef. Ghinzani is nu in balbezit. Ghinzani draait met de bal, schiet en ... Bahrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Braun-Weiß Altona 4:1

77e minuut.
Salamoni kopt de bal weg. Daar is Ghinzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinzani passt de bal zonder na te denken. Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Braun-Weiß Altona 4:2

84e minuut.
Iwanek passt de bal in één keer door. Cocei heeft problemen om de bal te vangen. Cocei met een sublieme pass. Ghinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinzani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Braun-Weiß Altona 4:3

90e minuut.
Krnojelac passt de bal met de wreef. Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinzani begaat een overtreding. Ghinzani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 52%, Braun-Weiß Altona 48%.
Motor Cunewalde - Braun-Weiß Altona 4:3