Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 18:51
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: ASTRA-Stuben
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17636
Braun-Weiß Altona Motor Cunewalde
4-3-3++ Tactiek A22N
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Felizardo rent richting de bal. Felizardo passt de bal met de wreef. Piwo met een sublieme pass. Felizardo rent richting de bal. Felizardo schiet op doel. Preuß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cocei passt de bal in één keer door. Daar is Onofrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idoraş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onofrei moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Onofrei kan niet meer verder spelen. Langenecker komt het veld opgelopen. Mauduit wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Coremans probeert wanhopig de bal te grijpen. Karus heeft problemen om de bal te vangen. Salamoni rent richting de bal. Paal! Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Pleşu kopt de bal weg. Cocei is nu in balbezit. Piwo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cocei raakt geblesseerd tijdens het duel. Pleşu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salamoni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Motor Cunewalde 1:0

15e minuut.
Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo passt de bal met de wreef. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo geeft een lange en hoge pass. Felizardo springt en kopt de bal. Preuß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ormsson draait met de bal, schiet en ... Krnojelac probeert de bal aan de voet te houden. Bergier met een sublieme pass. Cocei rent richting de bal. Cocei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mandla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleşu met een snelle inworp. Cocei rent richting de bal. Cocei draait met de bal, schiet en ... Coremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salamoni springt en kopt de bal. Coremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mandla onderschept slim de pass. Ormsson met een sublieme pass. Piwo is nu in balbezit. Piwo geeft een hoge lob. Felizardo springt en kopt de bal. Preuß bokst de bal weg. Felizardo rent richting de bal. Felizardo schiet op doel. Preuß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Braun-Weiß Altona - Motor Cunewalde 1:1

42e minuut.
Bošić is nu in balbezit. Iwanek onderschept slim de pass. Iwanek passt de bal in één keer door. Cocei rent richting de bal. Cocei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Motor Cunewalde 2:1

44e minuut.
Bergier passt de bal met de wreef. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla is nu in balbezit. Cocei onderschept slim de pass. Cocei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braun-Weiß Altona 49%, Motor Cunewalde 51%.
Braun-Weiß Altona - Motor Cunewalde 2:1

48e minuut.
Piwo is nu in balbezit. Piwo geeft een lange en hoge pass. Krnojelac onderschept slim de pass. Konovalov heeft problemen om de bal te vangen. Konovalov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pleşu is nu in balbezit. Piwo onderschept slim de pass. Piwo probeert naar een medespeler te passen. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Cocei rent richting de bal. Salamoni heeft problemen om de bal te vangen. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Motor Cunewalde 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braun-Weiß Altona 58%, Motor Cunewalde 42%.
Braun-Weiß Altona - Motor Cunewalde 3:1