Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebenslang Grün-Weiß Tuspo Roßtal
4-4-2-W Tactiek Scary
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 49
solid Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen good


13e minuut.
Walseth is nu in balbezit. Walseth met een sublieme pass. Klungelig pakt Monzón de bal. Monzón haalt uit met een fantastische trap. Tello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petraković neemt de hoekschop. Monzón krijgt zijn hoofd ertegen. Josionis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Chandran kopt de bal weg. Prunea rent richting de bal. Prunea passt de bal zonder na te denken. Katsiakos is nu in balbezit. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Gusinu geeft een hoge lob. Pootsmann is nu in balbezit. Granica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Granica krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér rent richting de bal. Knižnér passt de bal met de wreef. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bergort trapt de bal weg van het doel. Prunea controleert de bal met de borst. Maher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łangowski de bal. Łangowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maher met de inworp. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón schiet op doel. Josionis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - Tuspo Roßtal 1:0

26e minuut.
Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos passt de bal in één keer door. Granica speelt de bal door. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski haalt uit met een fantastische trap. Josionis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Walseth rent richting de bal. Walseth met een sublieme pass. Petraković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łangowski de bal. Łangowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Chandran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandran geeft een lange en hoge pass. Elsässer is nu in balbezit. Katsiakos onderschept slim de pass. Katsiakos schiet op doel. Bergort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 49%, Tuspo Roßtal 51%.
Lebenslang Grün-Weiß - Tuspo Roßtal 1:0

54e minuut.
Gagstetter is nu in balbezit. Sassanguie rent richting de bal. Sassanguie passt de bal zonder na te denken. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. Bergort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Walseth heeft problemen om de bal te vangen. Walseth met een sublieme pass. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel. Josionis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Gagstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Petraković begaat een overtreding. Gagstetter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gagstetter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pootsmann kopt de bal weg. Bergort bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Baez komt het veld opgelopen. Haardt komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Walseth rent richting de bal. Walseth passt de bal met de wreef. Gusinu rent richting de bal. Łangowski onderschept slim de pass. Łangowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pootsmann schiet op doel. Bergort probeert naar een medespeler te passen. Granica kopt de bal weg. Prunea rent richting de bal. Prunea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 57%, Tuspo Roßtal 43%.
Lebenslang Grün-Weiß - Tuspo Roßtal 1:0