Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebenslang Grün-Weiß Haudrauf Feldkirchen
4-4-2-W Tactiek neuer versuch
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten weak
good Passen solid
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth passt de bal zonder na te denken. Maher met een sublieme pass. Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Walseth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Waldemer de bal. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer verovert de bal door een tackle van achteren. Waldemer draait met de bal, schiet en ... Tull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

23e minuut.
Klungelig pakt Walseth de bal. Walseth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łangowski de bal. Łangowski draait met de bal, schiet en ... Tull probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Denoth controleert de bal met de borst. Maher rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denoth. Denoth krijgt een gele kaart. Maher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maher zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baatz rent richting de bal. Baatz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 45%, Haudrauf Feldkirchen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lebenslang Grün-Weiß - Haudrauf Feldkirchen 0:0

50e minuut.
Daar is Maher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maher met een sublieme pass. Łangowski rent richting de bal. Łangowski haalt uit met een fantastische trap. Tull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - Haudrauf Feldkirchen 1:0

56e minuut.
Buczkowski geeft een hoge lob. Inworp. Maher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Waldemer heeft problemen om de bal te vangen. Waldemer probeert naar een medespeler te passen. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel. Tull probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - Haudrauf Feldkirchen 2:0

61e minuut.
Elsässer kopt de bal weg. Maher met een sublieme pass. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel. Tull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebenslang Grün-Weiß - Haudrauf Feldkirchen 3:0

65e minuut.
Strempel geeft een lange en hoge pass. Daar is Walseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walseth speelt de bal door. Łangowski is nu in balbezit. Łangowski schiet op doel. Tull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 39%, Haudrauf Feldkirchen 61%.
Lebenslang Grün-Weiß - Haudrauf Feldkirchen 3:0