Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss 90 Berlin 1.FC Norderstedt
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 51.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Zych kopt de bal weg. Özbek speelt de bal door. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Dicker rent richting de bal. Dicker geeft een lange en hoge pass. Biasini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Aldag met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwiatkowski de bal. Dicker geeft een hoge lob. Hertzsch heeft problemen om de bal te vangen. Hertzsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Duarte passt de bal met de wreef. Ettengruber rent richting de bal. Ettengruber met een sublieme pass. Prestigiacomo is nu in balbezit. Prestigiacomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina passt de bal zonder na te denken. Hertzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertzsch haalt uit met een fantastische trap. Gaardsøe probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hesse neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biasini probeert wanhopig de bal te grijpen. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss 90 Berlin - 1.FC Norderstedt 0:1

23e minuut.
Özbek probeert naar een medespeler te passen. Donau rent richting de bal. Donau passt de bal met de wreef. Hertzsch rent richting de bal. Hertzsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hesse met de inworp. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertzsch onderschept slim de pass. Hertzsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ettengruber speelt de bal door. Kwiatkowski rent richting de bal. Kwiatkowski met een sublieme pass. Fahrenbach geeft een lange en hoge pass. Maier maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

44e minuut.
Zych is nu in balbezit. Krešina onderschept slim de pass. Krešina speelt de bal door. Hertzsch heeft problemen om de bal te vangen. Hertzsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss 90 Berlin - 1.FC Norderstedt 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss 90 Berlin 66%, 1.FC Norderstedt 34%.
Blau Weiss 90 Berlin - 1.FC Norderstedt 0:2

59e minuut.
Krešina rent richting de bal. Duarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krešina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özbek met een snel genomen vrije trap. Hertzsch heeft problemen om de bal te vangen. Hertzsch passt de bal met de wreef. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dicker heeft problemen om de bal te vangen. Dicker geeft een hoge lob. Hertzsch kopt de bal weg. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina draait met de bal, schiet en ... Biasini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Özbek passt de bal zonder na te denken. Donau is nu in balbezit. Donau met een sublieme pass. Krešina is nu in balbezit. Krešina haalt uit met een fantastische trap. Biasini bokst de bal weg.

69e minuut.
Dicker passt de bal in één keer door. Hertzsch probeert naar een medespeler te passen. Krešina rent richting de bal. Krešina haalt uit met een fantastische trap. Oesterlein probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Dicker de bal onder controle te krijgen. Hertzsch rent richting de bal. Hertzsch passt de bal met de wreef. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss 90 Berlin 64%, 1.FC Norderstedt 36%.
Blau Weiss 90 Berlin - 1.FC Norderstedt 0:2