Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-07 18:56
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.09
  • Stadion: Mainz 005 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18338
Mainz 005 Königsberg
Normal Tactiek NERTW
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 36.5
formidable Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


7e minuut.
Oprescu speelt de bal door. Kamat rent richting de bal. Kamat passt de bal zonder na te denken. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bandırma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. Bandırma bokst de bal weg.

19e minuut.
Majsner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oprescu de bal. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. Bandırma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Königsberg 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Junik de bal. Ðức Minh is nu in balbezit. Majsner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majsner krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wagefeld rent richting de bal. Kamat onderschept slim de pass. Kamat met een sublieme pass. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Bandırma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Königsberg 2:0

40e minuut.
Kohl geeft een hoge lob. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner passt de bal met de wreef. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel. Bandırma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Birlea geeft een lange en hoge pass. Novac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Königsberg 3:0

42e minuut.
Junik probeert naar een medespeler te passen. Ðức Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Bandırma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Königsberg 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainz 005 37%, Königsberg 63%.
Mainz 005 - Königsberg 4:0

56e minuut.
Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner passt de bal zonder na te denken. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek geeft een hoge lob. Roman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Solner geeft een lange en hoge pass. Ul bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman onderschept slim de pass. Roman draait met de bal, schiet en ... Bandırma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Königsberg 5:0

59e minuut.
Junik met een sublieme pass. Lang is nu in balbezit. Lang passt de bal in één keer door. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel. Paal! Bandırma bokst de bal weg.

61e minuut.
Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek geeft een lange en hoge pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... Novac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Fuchs rent richting de bal. Roman onderschept slim de pass. Roman passt de bal met de wreef. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
García Brisach bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner probeert naar een medespeler te passen. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Olaf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pannenbecker geeft een lange en hoge pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamat is nu in balbezit. Kamat haalt uit met een fantastische trap. Bandırma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fuchs rent richting de bal. Kamat verovert de bal door een tackle van achteren. Kamat passt de bal zonder na te denken. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lang speelt de bal door. Fuchs is nu in balbezit. Kamat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuchs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fuchs kan niet meer verder spelen. Lengsfeld komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Majsner probeert naar een medespeler te passen. Olaf is nu in balbezit. Olaf geeft een hoge lob. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ... Bandırma bokst de bal weg.

90e minuut.
Kasprzyk probeert naar een medespeler te passen. Kamat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamat passt de bal zonder na te denken. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðức Minh speelt de bal door. Oprescu heeft problemen om de bal te vangen. Majsner rent richting de bal. Majsner schiet op doel. Ðức Minh probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainz 005 30%, Königsberg 70%.
Mainz 005 - Königsberg 5:0