Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau Wilde Kobolde
brrrr Tactiek kobold-352
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 47.1
redelijk Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Teegen rent richting de bal. Teegen passt de bal in één keer door. Rothenbach is nu in balbezit. Kleines is nu in balbezit. Kleines schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rothmaier met een snelle inworp. Gahn probeert naar een medespeler te passen. Teegen geeft een hoge lob. Weissflog is nu in balbezit. Weissflog schiet op doel. Mulde bokst de bal weg.

12e minuut.
Rothenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Rothenbach passt de bal in één keer door. Weissflog bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissflog draait met de bal, schiet en ... Mulde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Wilde Kobolde 0:1

31e minuut.
Teegen verovert de bal door een tackle van achteren. Teegen speelt de bal door. Weissflog rent richting de bal. Weissflog draait met de bal, schiet en ... Mulde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Wilde Kobolde 0:2

40e minuut.
Janeczko rent richting de bal. Rothenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Rothenbach passt de bal zonder na te denken. Kleines is nu in balbezit. Kleines draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Weissflog onderschept slim de pass. Weissflog passt de bal in één keer door. Kleines rent richting de bal. Kleines schiet op doel. Mulde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Wilde Kobolde 0:3

44e minuut.
Janeczko met een sublieme pass. Rakar is nu in balbezit. Rakar speelt de bal door. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 56%, Wilde Kobolde 44%.
BSG Traktor Torgau - Wilde Kobolde 0:3

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rothmaier met de inworp. Kleines controleert de bal met de borst. Kleines haalt uit met een fantastische trap. Mulde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Wilde Kobolde 0:4

63e minuut.
Teegen probeert naar een medespeler te passen. Rakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines verovert de bal door een tackle van achteren. Kleines draait met de bal, schiet en ... Mulde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Wilde Kobolde 0:5

72e minuut.
Rudi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kleines de bal. Lokvenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines onderschept slim de pass. Kleines schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rakar onderschept slim de pass. Rothmaier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rakar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Götze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lee is nu in balbezit. Gahn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gahn is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegeder is nu in balbezit. Kleines verovert de bal door een tackle van achteren. Kleines haalt uit met een fantastische trap. Mulde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Wilde Kobolde 0:6

84e minuut.
Götze kopt de bal weg. Inworp. Rothmaier met een snelle inworp. Kleines rent richting de bal. Kleines draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 60%, Wilde Kobolde 40%.
BSG Traktor Torgau - Wilde Kobolde 0:6