Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honda Lock SC Les biquettes olympiennes
Curtis Tactiek 2019V2
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 55.5
formidable Schieten good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Erikçi rent richting de bal. Erikçi passt de bal in één keer door. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Les biquettes olympiennes 0:1

17e minuut.
Tempowski geeft de bal voor. Roger probeert de bal aan de voet te houden. Merkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Inworp. Quenolle met de inworp. Ilioara geeft de bal voor. Merkaj springt en kopt de bal. Arcruni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tekel kopt de bal weg. Conte rent richting de bal. Quenolle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quenolle krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Conte raakt geblesseerd tijdens het duel. Adams zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tekel is nu in balbezit. Tekel met een sublieme pass. Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Lépine heeft problemen om de bal te vangen. Lépine passt de bal zonder na te denken. Murašovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkaj rent richting de bal. Merkaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Sołtys heeft problemen om de bal te vangen. Murašovas verovert de bal door een tackle van achteren. Murašovas geeft een lange en hoge pass. Merkaj rent richting de bal. Merkaj haalt uit met een fantastische trap. Arcruni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Roger is nu in balbezit. Merkaj onderschept slim de pass. Merkaj passt de bal met de wreef. Þrastarsson rent richting de bal. Þrastarsson draait met de bal, schiet en ... Arcruni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bordes is nu in balbezit. Tekel onderschept slim de pass. Tekel speelt de bal door. Bonnard rent richting de bal. Bonnard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 36%, Les biquettes olympiennes 64%.
Honda Lock SC - Les biquettes olympiennes 0:1

49e minuut.
Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Quenolle speelt de bal door. Merkaj is nu in balbezit. Merkaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honda Lock SC - Les biquettes olympiennes 1:1

51e minuut.
Quenolle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ilioara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilioara speelt de bal door. Merkaj rent richting de bal. Merkaj haalt uit met een fantastische trap. Arcruni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrarini geeft een lange en hoge pass. Bonnard probeert de bal met de borst te controleren. Bonnard draait met de bal, schiet en ... Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Sołtys rent richting de bal. Sołtys speelt de bal door. Ilioara met een sublieme pass. Merkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Les biquettes olympiennes 2:1

64e minuut.
Þrastarsson kopt de bal weg. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adams krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Quenolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte verovert de bal door een tackle van achteren. Conte speelt de bal door. Tekel heeft problemen om de bal te vangen. Tekel geeft de bal voor. Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Tempowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lépine is nu in balbezit. Klungelig pakt Lépine de bal. Lépine haalt uit met een fantastische trap. Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Jodar speelt de bal door. Quenolle is nu in balbezit. Ilioara probeert naar een medespeler te passen. Sołtys rent richting de bal. Sołtys schiet op doel. Arcruni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Quenolle onderschept slim de pass. Quenolle passt de bal zonder na te denken. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara geeft de bal voor. Merkaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Les biquettes olympiennes 3:1

86e minuut.
Vanzolini geeft de bal voor. Inworp. Ilioara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quenolle is nu in balbezit. Quenolle geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Arcruni probeert naar een medespeler te passen. Quenolle kopt de bal weg. Daar is Vanzolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merkaj rent richting de bal. Merkaj haalt uit met een fantastische trap. Arcruni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 46%, Les biquettes olympiennes 54%.
Honda Lock SC - Les biquettes olympiennes 3:1