Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Noyelles Bbz19
tistoute59 Tactiek 433 bertrand
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen adequate


13e minuut.
Ward raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Couturier komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Félix met een sublieme pass. Dauphin is nu in balbezit. Dauphin met een sublieme pass. Mavreas is nu in balbezit. Mavreas haalt uit met een fantastische trap. Feyzullayev bokst de bal weg.

40e minuut.
Bellec is nu in balbezit. Perrault onderschept slim de pass. Perrault met een sublieme pass. Mavreas is nu in balbezit. Mavreas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Treglia passt de bal met de wreef. Şükürsoy is nu in balbezit. Şükürsoy speelt de bal door. Legutko is nu in balbezit. Legutko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Couturier geeft een lange en hoge pass. Şükürsoy kopt de bal weg. Lucini heeft problemen om de bal te vangen. Legutko rent richting de bal. Legutko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Bbz19 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noyelles 61%, Bbz19 39%.
FC Noyelles - Bbz19 1:0

50e minuut.
Clere rent richting de bal. Clere passt de bal in één keer door. Dauphin is nu in balbezit. Dauphin geeft een hoge lob. Félix krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Şükürsoy probeert de bal aan de voet te houden. Treglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrault schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perrault is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Treglia speelt de bal door. Şükürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot begaat een overtreding. Angot krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ramírez geeft de bal voor. Legutko heeft problemen om de bal te vangen. Lucini bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko verovert de bal door een tackle van achteren. Legutko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Treglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Treglia probeert naar een medespeler te passen. Legutko is nu in balbezit. Legutko schiet op doel. Wilk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Bbz19 2:0

82e minuut.
Şükürsoy controleert de bal met de borst. Lucini is nu in balbezit. Şükürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Legutko heeft problemen om de bal te vangen. Legutko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Treglia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Legutko de bal. Şükürsoy speelt de bal door. Treglia is nu in balbezit. Treglia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Şükürsoy de bal. Mézy rent richting de bal. Şükürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noyelles 37%, Bbz19 63%.
FC Noyelles - Bbz19 2:0