Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS.Hochfeldendu67 Thailand Team Spirit
go Tactiek Kezyr
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 39.3
formidable Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen good


8e minuut.
Inworp. Řešovský met een snelle inworp. Dincă met een sublieme pass. Klungelig pakt Roveda de bal. Roveda schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Neuhaus probeert de bal aan de voet te houden. Dussart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neuhaus. Neuhaus krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Dincă passt de bal met de wreef. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron speelt de bal door. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus schiet op doel. Nègre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Untier rent richting de bal. Camerini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Untier raakt geblesseerd tijdens het duel. Untier neemt de penalty, wat een uithaal! Nègre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Thailand Team Spirit 1:0

26e minuut.
Daar is Faron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faron passt de bal zonder na te denken. Breskus rent richting de bal. Breskus schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leveugle de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Řešovský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Leveugle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breskus is nu in balbezit. Breskus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dussart passt de bal zonder na te denken. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon met een sublieme pass. Dusart rent richting de bal. Dusart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Hochfeldendu67 29%, Thailand Team Spirit 71%.
AS.Hochfeldendu67 - Thailand Team Spirit 1:0

49e minuut.
Leveugle onderschept slim de pass. Met opzet legt Dincă zijn tegenspeler op de grond. Leveugle raakt geblesseerd tijdens het duel. Schneider zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Neuhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dussart. Dussart krijgt een gele kaart. Neuhaus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Untier rent richting de bal. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Untier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnaud raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arnaud kan niet meer verder spelen. Oudin komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Leveugle de bal onder controle te krijgen. Dincă kopt de bal weg. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Thailand Team Spirit 2:0

54e minuut.
Řešovský met een sublieme pass. Untier is nu in balbezit. Untier passt de bal zonder na te denken. Breskus is nu in balbezit. Breskus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Thailand Team Spirit 3:0

64e minuut.
Roveda met een snelle inworp. Untier met een sublieme pass. Dincă met een sublieme pass. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus haalt uit met een fantastische trap. Nègre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bouyer rent richting de bal. Bouyer geeft een hoge lob. Bielecki kopt de bal weg. Bouyer geeft een hoge lob. Breskus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Řešovský geeft de bal voor. Daar is Leveugle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Thailand Team Spirit 4:0

70e minuut.
Untier speelt de bal door. Dincă speelt de bal door. Breskus is nu in balbezit. Breskus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Thailand Team Spirit 5:0

72e minuut.
Roveda met een sublieme pass. Faron probeert naar een medespeler te passen. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Řešovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řešovský geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nègre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Breskus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Untier passt de bal met de wreef. Řešovský speelt de bal door. Breskus is nu in balbezit. Breskus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Thailand Team Spirit 6:0

83e minuut.
Inworp. Řešovský met een snelle inworp. Dincă speelt de bal door. Klungelig pakt Breskus de bal. Breskus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Hochfeldendu67 23%, Thailand Team Spirit 77%.
AS.Hochfeldendu67 - Thailand Team Spirit 6:0