Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hyperion fc Les Truffes
NEW 2020 AILIER Tactiek new442
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
11 Buitenspel 3
66.6 gemiddelde waardering 60.5
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Srebrowicz is nu in balbezit. Commers is nu in balbezit. Srebrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Srebrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 1:0

8e minuut.
Bíró probeert naar een medespeler te passen. Srebrowicz rent richting de bal. Soyer rent richting de bal. Janović verovert de bal door een tackle van achteren. Janović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 2:0

18e minuut.
Karteri passt de bal zonder na te denken. Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janović geeft de bal voor. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz haalt uit met een fantastische trap. Tetwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Avilán speelt de bal door. Gutierrez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goliński. Goliński krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Karteri verovert de bal door een tackle van achteren. Karteri passt de bal met de wreef. Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janović draait met de bal, schiet en ... Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Karteri probeert de bal aan de voet te houden. Janović rent richting de bal. Janović passt de bal zonder na te denken. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bíró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wenowaty is nu in balbezit. Wenowaty geeft de bal voor. Janović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 3:0

32e minuut.
Pitner verovert de bal door een tackle van achteren. Pitner geeft een hoge lob. Srebrowicz rent richting de bal. Srebrowicz draait met de bal, schiet en ... Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 4:0

43e minuut.
Pitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitner geeft een hoge lob. Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró geeft een hoge lob. Janović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 5:0

45e minuut.
Wenowaty met een sublieme pass. Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró met een sublieme pass. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz draait met de bal, schiet en ... Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyperion fc 34%, Les Truffes 66%.
hyperion fc - Les Truffes 5:0

47e minuut.
Calvo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collin rent richting de bal. Collin passt de bal in één keer door. Burlacu geeft een hoge lob. Lopez krijgt zijn hoofd ertegen. Nascimbene bokst de bal weg.

53e minuut.
Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitner rent richting de bal. Pitner geeft een hoge lob. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Camus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Llorente de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butulescu. Butulescu krijgt een gele kaart. Llorente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burlacu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gutierrez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pitner passt de bal in één keer door. Karteri met een sublieme pass. Janović is nu in balbezit. Janović haalt uit met een fantastische trap. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 6:0

60e minuut.
Karteri speelt de bal door. Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Camus zijn tegenspeler op de grond. Camus is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Buitenspel voor Bíró. Goede buitenspelval van de verdediging. Collin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ventriglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez verovert de bal door een tackle van achteren. Lopez schiet op doel. Nascimbene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Srebrowicz schiet op doel. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Commers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bíró rent richting de bal. Bíró geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gutierrez heeft problemen om de bal te vangen. Wenowaty is nu in balbezit. Collin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Collin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Klungelig pakt Karteri de bal. Karteri passt de bal in één keer door. Soyer onderschept slim de pass. Janović rent richting de bal. Janović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Karteri heeft problemen om de bal te vangen. Karteri speelt de bal door. Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz haalt uit met een fantastische trap. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 7:0

70e minuut.
Vâlcu komt het veld opgelopen. Kościecha komt het veld opgelopen. Gielnik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Karteri is nu in balbezit. Karteri passt de bal in één keer door. Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Wenowaty geeft een hoge lob. Soyer rent richting de bal. Gielnik verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 8:0

76e minuut.
Llorente passt de bal met de wreef. Avilán probeert naar een medespeler te passen. Lopez rent richting de bal. Lopez haalt uit met een fantastische trap. Nascimbene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 8:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radnai komt het veld opgelopen. Čelik komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Radnai met een snelle inworp. Karteri geeft de bal voor. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik haalt uit met een fantastische trap. Tetwin bokst de bal weg.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karteri probeert naar een medespeler te passen. Gielnik rent richting de bal. Gielnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyperion fc 37%, Les Truffes 63%.
hyperion fc - Les Truffes 8:1