Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cedrus Libani Cercle Celtique
Bloc Tactiek TuEspiri
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hari met een snelle inworp. Tabares probeert naar een medespeler te passen. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zacarias geeft een hoge lob. Hari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hari met een sublieme pass. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
de Reuver passt de bal zonder na te denken. Hari rent richting de bal. Hari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lacombe de bal. Lacombe draait met de bal, schiet en ... Sharan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hari kopt de bal weg. Rocklund rent richting de bal. Gugginger bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver rent richting de bal. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lacombe rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tatarowicz passt de bal in één keer door. Hari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hari passt de bal zonder na te denken. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Sharan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Hari probeert naar een medespeler te passen. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe passt de bal met de wreef. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe heeft problemen om de bal te vangen. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Sharan probeert wanhopig de bal te grijpen. Zacarias probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:1

20e minuut.
Tabares geeft een hoge lob. Rocklund geeft de bal voor. Zacarias kopt de bal weg. Rocklund geeft een lange en hoge pass. Lacombe springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Hari met de inworp. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares met een sublieme pass. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Rocklund met de inworp. de Reuver rent richting de bal. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. Sharan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:2

29e minuut.
Hari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hari probeert naar een medespeler te passen. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:3

31e minuut.
Barahona speelt de bal door. Hari probeert naar een medespeler te passen. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Sharan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:4

34e minuut.
de Reuver passt de bal in één keer door. Lacombe is nu in balbezit. Zacarias rent richting de bal. Lacombe onderschept slim de pass. Lacombe schiet op doel. Sharan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tabares passt de bal zonder na te denken. Bux rent richting de bal. Bux probeert naar een medespeler te passen. de Reuver rent richting de bal. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Šutonja is nu in balbezit. Šutonja geeft een hoge lob. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hari is nu in balbezit. Hari passt de bal zonder na te denken. Rocklund probeert naar een medespeler te passen. de Reuver heeft problemen om de bal te vangen. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:5

42e minuut.
Rocklund probeert naar een medespeler te passen. Hari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hari passt de bal in één keer door. de Reuver rent richting de bal. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 81%, Cercle Celtique 19%.
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:5

48e minuut.
Rocklund is nu in balbezit. de Reuver rent richting de bal. de Reuver passt de bal met de wreef. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:6

49e minuut.
Rocklund kopt de bal weg. Zacarias heeft problemen om de bal te vangen. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe haalt uit met een fantastische trap. Sharan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:7

54e minuut.
Rocklund met de inworp. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver passt de bal met de wreef. Lacombe rent richting de bal. Lacombe draait met de bal, schiet en ... Sharan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Daar is Milner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocklund geeft de bal voor. Daar is Šutonja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barahona geeft een lange en hoge pass. Simányi geeft een lange en hoge pass. Iannuzzi geeft de bal voor. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacombe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Mortari komt het veld opgelopen. Giroud komt het veld opgelopen. D`Angelo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Giroud verovert de bal door een tackle van achteren. Giroud passt de bal in één keer door. de Reuver rent richting de bal. de Reuver schiet op doel. Sharan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:8

80e minuut.
Mortari probeert naar een medespeler te passen. Hari met een sublieme pass. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... Sharan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:9

82e minuut.
Mortari passt de bal in één keer door. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Laya is nu in balbezit. Laya geeft de bal voor. Fetiskinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Hari geeft de bal voor. de Reuver kopt de bal weg. Gugginger probeert de bal aan de voet te houden. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 71%, Cercle Celtique 29%.
Cedrus Libani - Cercle Celtique 0:9