Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc marine les chèvres
m Tactiek copie bibi def
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 40.7
average Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Chimbonda speelt de bal door. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fulgenzi geeft een lange en hoge pass. Carvalho rent richting de bal. Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Valera Espín schiet op doel. Morand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - les chèvres 0:1

8e minuut.
Penagos met een sublieme pass. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín passt de bal met de wreef. Gözəlov is nu in balbezit. Gözəlov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Normand speelt de bal door. Fradin rent richting de bal. Fradin passt de bal in één keer door. Girardin heeft problemen om de bal te vangen. Girardin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lama rent richting de bal. Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín rent richting de bal. Valera Espín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Girardin is nu in balbezit. Girardin passt de bal zonder na te denken. Chimbonda is nu in balbezit. Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Valera Espín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hornyacsek met een sublieme pass. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov passt de bal in één keer door. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín schiet op doel. Morand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - les chèvres 0:2

39e minuut.
Penagos passt de bal met de wreef. Valera Espín heeft problemen om de bal te vangen. Valera Espín passt de bal in één keer door. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - les chèvres 0:3

40e minuut.
Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín onderschept slim de pass. Valera Espín passt de bal in één keer door. Gözəlov is nu in balbezit. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gözəlov passt de bal met de wreef. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín schiet op doel. Santiago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - les chèvres 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marine 65%, les chèvres 35%.
fc marine - les chèvres 0:4

48e minuut.
Chimbonda is nu in balbezit. Valera Espín onderschept slim de pass. Valera Espín passt de bal zonder na te denken. Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov onderschept slim de pass. Gözəlov passt de bal in één keer door. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Santiago geeft een lange en hoge pass. Inworp. Penagos met de inworp. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Carvalho geeft de bal voor. Varane probeert de bal aan de voet te houden. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín draait met de bal, schiet en ... Morand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - les chèvres 0:5

79e minuut.
Penagos met een sublieme pass. Varane rent richting de bal. Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Valera Espín schiet op doel. Na een snelle pass probeert Santiago de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Valera Espín heeft problemen om de bal te vangen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Valera Espín schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marine 61%, les chèvres 39%.
fc marine - les chèvres 0:5