Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-28 18:57
  • Competitiewedstrijd: National.09
  • Stadion: Unity Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2820
Unity Red Eyes Team
352 Tactiek Eyes_1.3.1
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 28.9
adequate Schieten weak
good Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Žarković passt de bal met de wreef. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper speelt de bal door. Thanh Sơn is nu in balbezit. Thanh Sơn schiet op doel. La Ling bokst de bal weg.

8e minuut.
Guiot trapt de bal weg. Daar is Gourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourdon met een sublieme pass. Gaca is nu in balbezit. Gaca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mello is nu in balbezit. Mello geeft een hoge lob. Oprych kopt de bal weg. Polak geeft de bal voor. Guiot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Gaca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Red Eyes Team 1:0

18e minuut.
Gourdon is nu in balbezit. Gourdon geeft de bal voor. Daar is Szymczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harnwell rent richting de bal. Harnwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Red Eyes Team 2:0

26e minuut.
Gourdon passt de bal zonder na te denken. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez geeft een hoge lob. Harnwell maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Szymczyk de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaca rent richting de bal. Gaca schiet op doel. Guiot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Red Eyes Team 3:0

28e minuut.
Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Harnwell is nu in balbezit. Harnwell met een sublieme pass. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Red Eyes Team 4:0

34e minuut.
Polak met een sublieme pass. Arı bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell onderschept slim de pass. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Red Eyes Team 5:0

39e minuut.
Völzow geeft een lange en hoge pass. Sáez kopt de bal weg. Szymczyk heeft problemen om de bal te vangen. Harnwell rent richting de bal. Harnwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Red Eyes Team 6:0

45e minuut.
Völzow geeft een hoge lob. Harnwell kopt de bal weg. Arı heeft problemen om de bal te vangen. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unity 30%, Red Eyes Team 70%.
Unity - Red Eyes Team 6:0

53e minuut.
Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cüreklibatur speelt de bal door. Harnwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello haalt uit met een fantastische trap. Guiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Red Eyes Team 7:0

82e minuut.
Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell is nu in balbezit. Arı verovert de bal door een tackle van achteren. Mello is nu in balbezit. Mello haalt uit met een fantastische trap. Guiot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaca rent richting de bal. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Red Eyes Team 8:0

85e minuut.
Ruddigkeit rent richting de bal. Polak onderschept slim de pass. Polak passt de bal met de wreef. Cüreklibatur rent richting de bal. Cüreklibatur geeft een lange en hoge pass. Guiot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Talaskoski passt de bal zonder na te denken. Žarković is nu in balbezit. Žarković passt de bal met de wreef. Thanh Sơn is nu in balbezit. Thanh Sơn haalt uit met een fantastische trap. La Ling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thanh Sơn rent richting de bal. Ruddigkeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddigkeit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unity - Red Eyes Team 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unity 33%, Red Eyes Team 67%.
Unity - Red Eyes Team 8:1