Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granma F.C.Mataor
4tras-3-3ad- Tactiek VEGETA II
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
71.1 gemiddelde waardering 72.7
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


15e minuut.
Ilis is nu in balbezit. Həsənli onderschept slim de pass. Həsənli speelt de bal door. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Iftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi probeert naar een medespeler te passen. Walcott speelt de bal door. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Talavera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sánchez Rodríguez komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner passt de bal met de wreef. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev haalt uit met een fantastische trap. Otřísal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - F.C.Mataor 1:0

33e minuut.
Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Ilis is nu in balbezit. Ilis passt de bal met de wreef. Baltanov geeft de bal voor. Sánchez Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gušo met een sublieme pass. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - F.C.Mataor 2:0

44e minuut.
Walcott kopt de bal weg. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona probeert naar een medespeler te passen. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Otřísal bokst de bal weg. García de Antona rent richting de bal. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 52%, F.C.Mataor 48%.
Granma - F.C.Mataor 2:0

55e minuut.
Osmochescu speelt de bal door. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi passt de bal in één keer door. Ilis is nu in balbezit. Ilis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Scimitarra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. López Prim komt het veld opgelopen. Mârzoi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ilis kopt de bal weg. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Díez Valderrey komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mirilovič geeft de bal voor. Stortoni is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - F.C.Mataor 2:1

87e minuut.
Mârzoi is nu in balbezit. Rozner verovert de bal door een tackle van achteren. Rozner speelt de bal door. López Prim is nu in balbezit. López Prim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García de Antona krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - F.C.Mataor 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 58%, F.C.Mataor 42%.
Granma - F.C.Mataor 3:1