Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRONCAS BOYS F.C.Mataor
empate 0 Tactiek SPIDERMAN
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 56.5
poor Schieten formidable
weak Passen solid
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Niţu geeft een lange en hoge pass. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Popara maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Popara naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sánchez Rodríguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mârzoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Mitri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wakacjowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. DeRosario met een snelle inworp. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Galego bokst de bal weg. De Mitri kopt de bal weg. Liolios heeft problemen om de bal te vangen. Liolios draait met de bal, schiet en ... Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:1

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Androver zal de hoekschop nemen. Liolios kopt de bal weg. Mârzoi met een sublieme pass. De Mitri rent richting de bal. De Mitri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:2

13e minuut.
Daar is Liolios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi geeft de bal voor. De Mitri maakt een snoekduik en kopt de bal. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:3

15e minuut.
Osmochescu speelt de bal door. Androver is nu in balbezit. Androver passt de bal in één keer door. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liolios probeert de bal met de borst te controleren. Liolios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:4

16e minuut.
Ansuátegui Roca met een sublieme pass. De Mitri rent richting de bal. De Mitri met een sublieme pass. Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Liolios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:5

19e minuut.
Androver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez met een sublieme pass. De Mitri rent richting de bal. De Mitri schiet op doel. Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:6

20e minuut.
Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Liolios probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Mitri de bal. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:7

23e minuut.
Liolios heeft problemen om de bal te vangen. Liolios probeert naar een medespeler te passen. De Mitri heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri draait met de bal, schiet en ... Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:8

24e minuut.
Daar is Ruiz Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Liolios passt de bal met de wreef. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:9

25e minuut.
Refaeli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Androver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De Mitri is nu in balbezit. De Mitri passt de bal met de wreef. Liolios heeft problemen om de bal te vangen. Liolios draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:10

29e minuut.
Androver is nu in balbezit. Androver probeert naar een medespeler te passen. Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wakacjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mitri rent richting de bal. De Mitri draait met de bal, schiet en ... Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez geeft de bal voor. De Mitri rent richting de bal. De Mitri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:11

34e minuut.
Androver kopt de bal weg. Sánchez Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. De Mitri rent richting de bal. De Mitri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:12

35e minuut.
Androver met de inworp. Daar is Liolios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Gómez is nu in balbezit. Liolios verovert de bal door een tackle van achteren. Liolios haalt uit met een fantastische trap. Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Androver neemt de hoekschop. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri schiet op doel. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Androver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liolios probeert de bal met de borst te controleren. Liolios draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:13

38e minuut.
Androver met de inworp. Liolios is nu in balbezit. Liolios geeft een lange en hoge pass. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:14

41e minuut.
Refaeli geeft een lange en hoge pass. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu passt de bal met de wreef. Liolios is nu in balbezit. Liolios draait met de bal, schiet en ... Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:15

43e minuut.
Androver met een snelle inworp. Sánchez Rodríguez met een sublieme pass. Liolios met een sublieme pass. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Androver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Liolios heeft problemen om de bal te vangen. Liolios schiet op doel. Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:16

44e minuut.
Androver met de inworp. Liolios rent richting de bal. Liolios speelt de bal door. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Galego bokst de bal weg. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri draait met de bal, schiet en ... Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 90%, F.C.Mataor 10%.
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:16

48e minuut.
Androver met een snelle inworp. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez geeft een lange en hoge pass. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:17

50e minuut.
DeRosario passt de bal in één keer door. De Mitri is nu in balbezit. Wakacjowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Mitri raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sánchez Rodríguez neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:18

52e minuut.
Androver bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver met een sublieme pass. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:19

54e minuut.
Zakariar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi speelt de bal door. Klungelig pakt De Mitri de bal. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Galego bokst de bal weg. Liolios is nu in balbezit. Liolios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:20

56e minuut.
Liolios is nu in balbezit. Liolios speelt de bal door. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:21

57e minuut.
Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Liolios rent richting de bal. Liolios passt de bal in één keer door. De Mitri heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:22

58e minuut.
Liolios rent richting de bal. Sánchez Rodríguez met een sublieme pass. Osmochescu geeft een hoge lob. Liolios rent richting de bal. Liolios haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liolios is nu in balbezit. Liolios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Galego met een sublieme pass. Inworp. Androver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mârzoi met een sublieme pass. Liolios rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:23

62e minuut.
Sánchez Rodríguez met een sublieme pass. Liolios is nu in balbezit. Liolios probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Mitri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mitri schiet op doel. Galego bokst de bal weg.

64e minuut.
Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez passt de bal in één keer door. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:24

67e minuut.
Sánchez Rodríguez passt de bal met de wreef. Wakacjowski rent richting de bal. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri draait met de bal, schiet en ... Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:25

67e minuut.
Daar is Ruiz Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Liolios passt de bal met de wreef. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:26

69e minuut.
Androver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi met een sublieme pass. De Mitri rent richting de bal. De Mitri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:27

71e minuut.
De Mitri is nu in balbezit. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi passt de bal in één keer door. Liolios is nu in balbezit. Liolios draait met de bal, schiet en ... Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez passt de bal met de wreef. Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Liolios draait met de bal, schiet en ... Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Inworp. Androver met de inworp. Aranowski rent richting de bal. Sánchez Rodríguez onderschept slim de pass. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Androver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Androver met een sublieme pass. Wakacjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi met een sublieme pass. Liolios rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Galego trapt de bal weg van het doel. Inworp. Androver met de inworp. Sánchez Rodríguez speelt de bal door. De Mitri speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Galego met een sublieme pass. Inworp. Androver met een snelle inworp. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez geeft een hoge lob. Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is De Mitri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:28

81e minuut.
Androver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aranowski krijgt een gele kaart. Sánchez Rodríguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez Rodríguez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:29

83e minuut.
Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez speelt de bal door. DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario geeft een hoge lob. Liolios krijgt zijn hoofd ertegen. Galego bokst de bal weg. De Mitri heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Androver met een snelle inworp. Mârzoi speelt de bal door. Liolios rent richting de bal. Liolios draait met de bal, schiet en ... Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:30

86e minuut.
Sánchez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Rodríguez passt de bal met de wreef. De Mitri rent richting de bal. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Androver met een snelle inworp. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez passt de bal met de wreef. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi passt de bal in één keer door. Liolios is nu in balbezit. Liolios draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 90%, F.C.Mataor 10%.
BRONCAS BOYS - F.C.Mataor 0:31