Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodejet FC ventura c.f.
4-4-2 Tactiek 4-1-3-2 (unexti)
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 65.8
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Armengol passt de bal zonder na te denken. Fulczyk probeert naar een medespeler te passen. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo haalt uit met een fantastische trap. Sanjulián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - ventura c.f. 1:0

12e minuut.
Cassidy onderschept slim de pass. Cassidy geeft de bal voor. Rondo rent richting de bal. Rondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - ventura c.f. 2:0

17e minuut.
Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski begaat een overtreding. Labaka Zurriarain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parczewski geeft de bal voor. Pilart zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Labaka Zurriarain springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Rycerz rent richting de bal. Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rycerz. Cassidy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cassidy kan niet meer verder spelen. Pérez Valera komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Agbonlahor onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulczyk. Agbonlahor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bergh met een snel genomen vrije trap. Labaka Zurriarain kopt de bal weg. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Arikcuren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Fulczyk speelt de bal door. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suárez Santos. Rondo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rondo kan niet meer verder spelen. Fernando komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Bergh speelt de bal door. Chiarelli is nu in balbezit. Chiarelli passt de bal zonder na te denken. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Dussaux verovert de bal door een tackle van achteren. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh passt de bal in één keer door. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 51%, ventura c.f. 49%.
Rodejet FC - ventura c.f. 2:0

48e minuut.
Napieralski geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Santos speelt de bal door. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk passt de bal zonder na te denken. Carmona met een sublieme pass. Marcão rent richting de bal. Marcão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bergh probeert naar een medespeler te passen. Pilart is nu in balbezit. Pilart geeft een hoge lob. Rycerz maakt een snoekduik en kopt de bal. Arikcuren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - ventura c.f. 2:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peraj met een snelle inworp. Parczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarelli geeft een hoge lob. Arikcuren bokst de bal weg.

80e minuut.
Pilart met de inworp. Elía is nu in balbezit. Elía geeft een lange en hoge pass. Labaka Zurriarain krijgt zijn hoofd ertegen. Arikcuren probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bergh passt de bal met de wreef. Elía probeert naar een medespeler te passen. Pilart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilart geeft de bal voor. Rycerz maakt een snoekduik en kopt de bal. Arikcuren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labaka Zurriarain maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rodejet FC - ventura c.f. 2:2

86e minuut.
Rijsseghem geeft een hoge lob. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Carmona onderschept slim de pass. Carmona geeft een hoge lob. Marcão maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Elía speelt de bal door. Pilart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilart passt de bal in één keer door. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 55%, ventura c.f. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rodejet FC - ventura c.f. 2:2