Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JMJJ R. Valladolid
yeeah Tactiek 532
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 48
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Diezma rent richting de bal. Westerveld onderschept slim de pass. Westerveld draait met de bal, schiet en ... Martínez Lara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - R. Valladolid 0:1

11e minuut.
Pleśnar geeft de bal voor. Mancilla Navarro geeft de bal voor. Piñar kopt de bal weg. Lamar rent richting de bal. Lamar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pudil is nu in balbezit. Cucovaz onderschept slim de pass. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. Meler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JMJJ - R. Valladolid 1:1

16e minuut.
Kollár passt de bal in één keer door. Pleśnar is nu in balbezit. Cucovaz onderschept slim de pass. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... Meler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - R. Valladolid 2:1

20e minuut.
Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár passt de bal zonder na te denken. Piñar probeert naar een medespeler te passen. Lamar is nu in balbezit. Lamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - R. Valladolid 3:1

22e minuut.
Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham speelt de bal door. Bazler rent richting de bal. Bazler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - R. Valladolid 3:2

35e minuut.
Bazler onderschept slim de pass. Bazler probeert naar een medespeler te passen. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JMJJ - R. Valladolid 3:3

43e minuut.
Lamar kopt de bal weg. Pudil is nu in balbezit. Cucovaz onderschept slim de pass. Cucovaz passt de bal met de wreef. Pleśnar verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piñar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lamar springt en kopt de bal. Meler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 41%, R. Valladolid 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JMJJ - R. Valladolid 3:3

47e minuut.
Kešelj is nu in balbezit. Kešelj geeft een hoge lob. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro geeft een hoge lob. Cucovaz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Lamar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Meler neemt vlug de vrije trap. Diezma geeft de bal voor. Lamar is nu in balbezit. Lamar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pleśnar geeft een hoge lob. Westerveld controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Skakanka neemt vlug de vrije trap. Lamar rent richting de bal. Lamar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Piñar rent richting de bal. Piñar met een sublieme pass. Lamar is nu in balbezit. Lamar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diezma. Westerveld raakt geblesseerd tijdens het duel. Westerveld zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - R. Valladolid 3:4

79e minuut.
Piñar is nu in balbezit. Piñar geeft de bal voor. Cucovaz kopt de bal weg. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar draait met de bal, schiet en ... Meler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Boronat geeft een lange en hoge pass. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lamar krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mancilla Navarro probeert naar een medespeler te passen. Quinteros is nu in balbezit. Pérez Rodrigo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quinteros roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Quinteros kan niet meer verder spelen. Krasucki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 33%, R. Valladolid 67%.
JMJJ - R. Valladolid 3:4