Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caquis F.C Los Caballos Felices!! :P
caquis Tactiek de nuevo aqui
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 58.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
Serek met een sublieme pass. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal met de wreef. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Barquín is nu in balbezit. Barquín geeft een hoge lob. Rainha rent richting de bal. Rainha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Los Caballos Felices!! :P 0:1

21e minuut.
Anunzita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anunzita speelt de bal door. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha haalt uit met een fantastische trap. Roversi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Los Caballos Felices!! :P 0:2

25e minuut.
De Sutter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serek kopt de bal weg. Daar is Dunk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Tătaru heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru passt de bal met de wreef. Dunk is nu in balbezit. Dunk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
da Paraíba speelt de bal door. Anunzita bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anunzita raakt geblesseerd tijdens het duel. Anunzita komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
da Paraíba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campabadal met een snelle inworp. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een lange en hoge pass. Roversi bokst de bal weg.

45e minuut.
Anunzita passt de bal in één keer door. Busquets is nu in balbezit. Busquets passt de bal met de wreef. Campabadal geeft een hoge lob. Rainha maakt een snoekduik en kopt de bal. Roversi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caquis F.C 58%, Los Caballos Felices!! :P 42%.
Caquis F.C - Los Caballos Felices!! :P 0:2

47e minuut.
Ziarreta probeert de bal met de borst te controleren. Dunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borrero krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caramaschi komt het veld opgelopen. Donev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Tătaru de bal. Tătaru geeft een hoge lob. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Los Caballos Felices!! :P 1:2

66e minuut.
De Sutter kopt de bal weg. Borrero heeft problemen om de bal te vangen. Borrero passt de bal in één keer door. Campabadal rent richting de bal. Campabadal geeft een lange en hoge pass. Roversi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Campabadal speelt de bal door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets met een sublieme pass. Donev rent richting de bal. Donev schiet op doel. Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Busquets met een sublieme pass. Campabadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Campabadal geeft een lange en hoge pass. Rainha is nu in balbezit. Rainha draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Los Caballos Felices!! :P 1:3

74e minuut.
Tătaru rent richting de bal. Tătaru geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barquín de bal onder controle te krijgen. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De Sutter is nu in balbezit. De Sutter passt de bal in één keer door. Caramaschi rent richting de bal. Caramaschi geeft een lange en hoge pass. Donev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Serek is nu in balbezit. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Terán zijn tegenspeler op de grond. Terán krijgt een gele kaart. De Sutter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Misić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ... Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caquis F.C 38%, Los Caballos Felices!! :P 62%.
Caquis F.C - Los Caballos Felices!! :P 1:3