Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Javiepm manumanyes F.C.
Jpm2 Tactiek nopromo
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
68.6 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten redelijk
uitmuntend Passen goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Llonch Andreu met de inworp. Treviño is nu in balbezit. Treviño passt de bal met de wreef. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Treviño rent richting de bal. Treviño passt de bal met de wreef. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel. Rúra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Llonch Andreu met een snelle inworp. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño probeert naar een medespeler te passen. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello schiet op doel. Rúra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lancuso de bal. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rivillos onderschept slim de pass. Rivillos geeft een lange en hoge pass. Bidaurrázaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidaurrázaga schiet op doel. Rúra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - manumanyes F.C. 1:0

29e minuut.
Treviño geeft een lange en hoge pass. Lancuso is nu in balbezit. Rivillos met een sublieme pass. Coello is nu in balbezit. Coello haalt uit met een fantastische trap. Rúra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ociepa probeert de bal met de borst te controleren. de la Cal is nu in balbezit. Ociepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ociepa krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Agrelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño onderschept slim de pass. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño verovert de bal door een tackle van achteren. Treviño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lancuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidaurrázaga onderschept slim de pass. Bidaurrázaga passt de bal met de wreef. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. Rúra bokst de bal weg.

41e minuut.
Świerczok geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liberda met de inworp. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Alemanni passt de bal in één keer door. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta geeft een lange en hoge pass. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel. Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 35%, manumanyes F.C. 65%.
Javiepm - manumanyes F.C. 1:0

74e minuut.
Inworp. Lancuso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta geeft de bal voor. Ociepa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Javiepm - manumanyes F.C. 1:1

81e minuut.
Llompart geeft een lange en hoge pass. Agrelos kopt de bal weg. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ... Rúra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Lancuso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bóta de bal. Bóta passt de bal in één keer door. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Margitay rent richting de bal. Świerczok verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok passt de bal in één keer door. Bidaurrázaga heeft problemen om de bal te vangen. Bidaurrázaga draait met de bal, schiet en ... Rúra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Lancuso passt de bal zonder na te denken. Bidaurrázaga rent richting de bal. Lancuso begaat een overtreding. Lancuso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 43%, manumanyes F.C. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Javiepm - manumanyes F.C. 1:1