Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozatron Games f.c maba
2-2D Esb Tactiek MABA--M--2
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 62.3
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Pietilä speelt de bal door. Lobonţ rent richting de bal. Lobonţ passt de bal zonder na te denken. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - f.c maba 0:1

7e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Silaghi speelt de bal door. Goemaere rent richting de bal. Goemaere schiet op doel. Kaplon probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lobonţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobonţ passt de bal zonder na te denken. Silaghi met een sublieme pass. Daar is Lasończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasończyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt geeft een lange en hoge pass. Goemaere rent richting de bal. Goemaere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Goemaere is nu in balbezit. Goemaere passt de bal in één keer door. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk schiet op doel. Paleka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Goemaere is nu in balbezit. Silaghi speelt de bal door. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk draait met de bal, schiet en ... Izarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - f.c maba 0:2

28e minuut.
Pietilä is nu in balbezit. Pietilä met een sublieme pass. Håvbrandt speelt de bal door. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Pietilä de bal onder controle te krijgen. Balestracci is nu in balbezit. Otrocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otrocki krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Montezuma rent richting de bal. Lobonţ rent richting de bal. Lobonţ probeert naar een medespeler te passen. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - f.c maba 0:3

45e minuut.
Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere rent richting de bal. Goemaere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - f.c maba 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozatron Games 70%, f.c maba 30%.
Bozatron Games - f.c maba 0:4

47e minuut.
Goemaere is nu in balbezit. Paleka bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere verovert de bal door een tackle van achteren. Goemaere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - f.c maba 0:5

57e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft de bal voor. Daar is Kaplon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Henny rent richting de bal. Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi geeft een hoge lob. Goemaere rent richting de bal. Goemaere haalt uit met een fantastische trap. Izarra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

66e minuut.
Lasończyk onderschept slim de pass. Lasończyk geeft de bal voor. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - f.c maba 0:6

70e minuut.
Daar is Håvbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graffite geeft een lange en hoge pass. Lobonţ kopt de bal weg. Goemaere controleert de bal met de borst. Goemaere schiet op doel. Izarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Balestracci verovert de bal door een tackle van achteren. Pietilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietilä geeft de bal voor. Goemaere rent richting de bal. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - f.c maba 0:7

81e minuut.
Håvbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Håvbrandt probeert naar een medespeler te passen. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere rent richting de bal. Goemaere draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Håvbrandt geeft de bal voor. Goemaere is nu in balbezit. Otrocki maakt een afschuwelijke overtreding. Otrocki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Pietilä geeft de bal voor. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk geeft een lange en hoge pass. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - f.c maba 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozatron Games 68%, f.c maba 32%.
Bozatron Games - f.c maba 0:8