Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meraki Lobos Grises F.C
YOMANDOAQUI Tactiek LOBO43@GRR
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
44.7 gemiddelde waardering 55.3
matig Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Klungelig pakt Mangano de bal. Mangano met een sublieme pass. Daar is Bryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryński schiet op doel. Poikela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Lobos Grises F.C 0:1

20e minuut.
Pollard geeft een hoge lob. Tuura kopt de bal weg. Macek met een sublieme pass. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mena kopt de bal weg. Klungelig pakt Chabrán de bal. Mäkinoro rent richting de bal. Mäkinoro schiet op doel. Poikela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Tuura is nu in balbezit. Tuura geeft de bal voor. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Lobos Grises F.C 0:2

37e minuut.
Huot geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mena met een snelle inworp. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura geeft een hoge lob. Mostro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Chyliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schopenhauer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 62%, Lobos Grises F.C 38%.
Meraki - Lobos Grises F.C 0:2

47e minuut.
Schopenhauer geeft de bal voor. Bryński kopt de bal weg. Bryński is nu in balbezit. Bryński draait met de bal, schiet en ... Poikela probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Lobos Grises F.C 0:3

50e minuut.
Huot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Chitic. Goede buitenspelval van de verdediging. Huot neemt vlug de vrije trap. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mäkinoro is nu in balbezit. Mäkinoro schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Buitenspel voor Mäkinoro. Goede buitenspelval van de verdediging. Wawrzyńczok neemt vlug de vrije trap. Tuura kopt de bal weg. Bryński controleert de bal met de borst. Bryński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mäkinoro geeft de bal voor. Mena met een sublieme pass. Pazura is nu in balbezit. Bryński verovert de bal door een tackle van achteren. Bryński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Lobos Grises F.C 0:4

65e minuut.
Schopenhauer is nu in balbezit. Schopenhauer geeft een hoge lob. Daar is Bryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryński draait met de bal, schiet en ... Poikela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Lobos Grises F.C 0:5

66e minuut.
Pigulevich met een sublieme pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigulevich is nu in balbezit. Pigulevich haalt uit met een fantastische trap. Mostro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tuura passt de bal zonder na te denken. Tubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubi geeft de bal voor. Bryński is nu in balbezit. Bryński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubi passt de bal zonder na te denken. Bryński is nu in balbezit. Bryński schiet op doel. Poikela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Lobos Grises F.C 0:6

76e minuut.
Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok passt de bal met de wreef. Zamorano controleert de bal met de borst. Mäkinoro rent richting de bal. Mäkinoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pazura rent richting de bal. Tubi verovert de bal door een tackle van achteren. Tubi geeft een lange en hoge pass. Mäkinoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkinoro schiet op doel. Poikela bokst de bal weg. Mäkinoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkinoro passt de bal met de wreef. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński schiet op doel. Poikela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Schopenhauer onderschept slim de pass. De la Torre is nu in balbezit. Schopenhauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schopenhauer krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tuura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuura met een sublieme pass. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Lobos Grises F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 66%, Lobos Grises F.C 34%.
Meraki - Lobos Grises F.C 0:7