Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raya2 FC Club Boselli y 10+
Normal Tactiek Tactica 1
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 32.6
average Schieten average
average Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Stan passt de bal in één keer door. Escobar is nu in balbezit. Steinþórsson is nu in balbezit. Mitrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Solorzano geeft de bal voor. Puźniak geeft een lange en hoge pass. Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan onderschept slim de pass. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan passt de bal met de wreef. Agrati is nu in balbezit. Agrati schiet op doel. Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Solorzano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamora met de inworp. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan geeft een hoge lob. Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cantaril geeft de bal voor. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stan zijn tegenspeler op de grond. Elokan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Elokan kan niet meer verder spelen. Pizarro komt het veld opgelopen. Zdyluś komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Puźniak is nu in balbezit. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Lupescu geeft de bal voor. Puźniak heeft problemen om de bal te vangen. Agrati is nu in balbezit. Agrati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cantaril onderschept slim de pass. Cantaril met een sublieme pass. Zamora geeft een lange en hoge pass. Mitrou rent richting de bal. Mitrou geeft een lange en hoge pass. Valdivia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raya2 FC 59%, Club Boselli y 10+ 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raya2 FC - Club Boselli y 10+ 0:0

55e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Stan onderschept slim de pass. Stan passt de bal met de wreef. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Bolaños zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lupescu de bal. Lupescu passt de bal in één keer door. Agrati rent richting de bal. Agrati draait met de bal, schiet en ... Alarcón bokst de bal weg.

78e minuut.
Marañón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angulo met de inworp. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raya2 FC 56%, Club Boselli y 10+ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raya2 FC - Club Boselli y 10+ 0:0