Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-14 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga B.03
  • Stadion: Directorlandia
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 718
Director Independiente de Avellaneda
343 Tactiek NW 532 -1 b
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Shabanov speelt de bal door. Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard passt de bal in één keer door. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura draait met de bal, schiet en ... Boomsma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Rucăreanu is nu in balbezit. Calamida is nu in balbezit. Rucăreanu begaat een overtreding. Rucăreanu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Singh met de inworp. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Calamida begaat een overtreding. Calamida krijgt een gele kaart. Baker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baker met een snel genomen vrije trap. Madajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura rent richting de bal. Kubura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Shabanov heeft problemen om de bal te vangen. Shabanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wijnhard de bal. Wijnhard draait met de bal, schiet en ... Boomsma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Independiente de Avellaneda 0:1

22e minuut.
Buitenspel voor Mechev. Goede buitenspelval van de verdediging. D’Accurzio komt het veld opgelopen. Kozarić komt het veld opgelopen. Wolf komt het veld opgelopen.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozarić met een snelle inworp. Shabanov rent richting de bal. Shabanov geeft een hoge lob. Kubura maakt een snoekduik en kopt de bal. Boomsma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kozarić verovert de bal door een tackle van achteren. Kozarić geeft een hoge lob. Závodský heeft problemen om de bal te vangen. Kubura onderschept slim de pass. Kubura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

41e minuut.
Závodský kopt de bal weg. Kozarić probeert naar een medespeler te passen. Wijnhard rent richting de bal. Kubura rent richting de bal. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Boomsma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Director 54%, Independiente de Avellaneda 46%.
Director - Independiente de Avellaneda 0:1

46e minuut.
Tardy komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kozarić geeft de bal voor. da Rua kopt de bal weg. Noth is nu in balbezit. Innaro verovert de bal door een tackle van achteren. Innaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dastarac komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kozarić geeft een lange en hoge pass. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabanov geeft een lange en hoge pass. Wijnhard maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Innaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dastarac. Innaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagoly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Innaro krijgt zijn hoofd ertegen. Hernandez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Shabanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozarić geeft een hoge lob. Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard schiet op doel. Boomsma bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Director 52%, Independiente de Avellaneda 48%.
Director - Independiente de Avellaneda 0:1