Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fino fino apaso Patio Preda
Gorjeo Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 36.5
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ponikowski probeert naar een medespeler te passen. Mundt probeert naar een medespeler te passen. Cristinel rent richting de bal. Bisconti verovert de bal door een tackle van achteren. Bisconti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bisconti rent richting de bal. Bisconti geeft een hoge lob. Hromják kopt de bal weg. Savioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Savioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fino fino apaso - Patio Preda 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savioni is nu in balbezit. Savioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fino fino apaso - Patio Preda 2:0

17e minuut.
Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Afilipoaiei is nu in balbezit. Met opzet legt Mundt zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mundt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mundt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Arm kopt de bal weg. Gubian rent richting de bal. Gubian passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bisconti de bal. Bisconti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serrano trapt de bal weg van het doel. Gubian kopt de bal weg. Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti haalt uit met een fantastische trap. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Savioni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kefakis speelt de bal door. Daar is Hromják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ponikowski neemt de hoekschop. Bisconti maakt een snoekduik en kopt de bal. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fino fino apaso - Patio Preda 3:0

25e minuut.
Dlapa geeft de bal voor. Bisconti rent richting de bal. Bisconti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Savioni de bal. Savioni draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gubian met een snelle inworp. Bisconti probeert de bal met de borst te controleren. Savioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Savioni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kefakis probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
fino fino apaso - Patio Preda 4:0

36e minuut.
Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Gubian onderschept slim de pass. Gubian passt de bal in één keer door. Savioni rent richting de bal. Savioni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fino fino apaso 38%, Patio Preda 62%.
fino fino apaso - Patio Preda 4:0

47e minuut.
Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Gubian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Savioni de bal. Savioni haalt uit met een fantastische trap. Serrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fino fino apaso - Patio Preda 5:0

48e minuut.
Arm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti is nu in balbezit. Arm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arm krijgt een gele kaart.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serrano trapt de bal weg van het doel. Orca kopt de bal weg. Savioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Savioni schiet op doel. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Savioni rent richting de bal. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski speelt de bal door. Gubian rent richting de bal. Gubian geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Gubian passt de bal zonder na te denken. Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wink tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bisconti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Orca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Orca kopt de bal weg. Savioni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arm. Savioni raakt geblesseerd tijdens het duel. Orca wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Orca speelt de bal door. Bisconti rent richting de bal. Bisconti met een sublieme pass. Daar is Savioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savioni schiet op doel. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gubian speelt de bal door. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bisconti de bal. Bisconti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Savioni heeft problemen om de bal te vangen. Wink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Savioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savioni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fino fino apaso - Patio Preda 6:0

76e minuut.
Warzych is nu in balbezit. Afilipoaiei rent richting de bal. Ponikowski onderschept slim de pass. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych schiet op doel. Pallacks bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Pallacks niet meer kan verder spelen. Sabani komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Savioni passt de bal in één keer door. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Savioni rent richting de bal. Savioni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fino fino apaso 27%, Patio Preda 73%.
fino fino apaso - Patio Preda 6:0