Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cooperativa Unidos C.A. CASEROS
Normal Tactiek Pedro
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Heinrich is nu in balbezit. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich rent richting de bal. Willimburgh is nu in balbezit. Willimburgh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Jerez geeft een lange en hoge pass. Vierlinger speelt de bal door. Daar is De Vogue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinrich rent richting de bal. Heinrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:1

12e minuut.
Rozmysł passt de bal zonder na te denken. Willimburgh bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimburgh speelt de bal door. Testino bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lundby geeft een hoge lob. Testino is nu in balbezit. Heavy verovert de bal door een tackle van achteren. Heinrich verovert de bal door een tackle van achteren. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Prüne controleert de bal met de borst. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł passt de bal in één keer door. Willimburgh is nu in balbezit. Willimburgh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kohon rent richting de bal. Testino verovert de bal door een tackle van achteren. Testino speelt de bal door. Daar is Heinrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. Hadad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kohon verovert de bal door een tackle van achteren. Willimburgh rent richting de bal. Willimburgh speelt de bal door. Heinrich rent richting de bal. Heinrich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rozmysł met een sublieme pass. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra verovert de bal door een tackle van achteren. Willimburgh bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimburgh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:2

42e minuut.
De Vogue bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimburgh onderschept slim de pass. Willimburgh speelt de bal door. Heinrich rent richting de bal. Heinrich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rozmysł onderschept slim de pass. Rozmysł met een sublieme pass. Willimburgh probeert naar een medespeler te passen. Heinrich is nu in balbezit. Heinrich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Willimburgh neemt de hoekschop. Testino springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heavy is nu in balbezit. Heinrich verovert de bal door een tackle van achteren. Heinrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cooperativa Unidos 81%, C.A. CASEROS 19%.
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:3

47e minuut.
Coimbra is nu in balbezit. Daar is Heinrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coimbra rent richting de bal. Heinrich rent richting de bal. Heinrich geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Testino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:4

51e minuut.
Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich is nu in balbezit. Coimbra met een sublieme pass. Willimburgh is nu in balbezit. Willimburgh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kohon rent richting de bal. Coimbra verovert de bal door een tackle van achteren. Coimbra geeft een hoge lob. Testino is nu in balbezit. Testino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:5

57e minuut.
Willimburgh bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimburgh passt de bal in één keer door. Heavy bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino verovert de bal door een tackle van achteren. Testino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Kohon de bal. Willimburgh rent richting de bal. Testino rent richting de bal. Willimburgh rent richting de bal. Willimburgh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kohon is nu in balbezit. Benossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benossi passt de bal in één keer door. Testino is nu in balbezit. Testino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jerez met een harde bal richting middenveld. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł passt de bal met de wreef. Coimbra is nu in balbezit. Coimbra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heinrich is nu in balbezit. Heinrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:6

63e minuut.
Kohon geeft een lange en hoge pass. Daar is De Vogue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Benossi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benossi geeft een lange en hoge pass. Cominguez probeert de bal aan de voet te houden. Testino rent richting de bal. Testino draait met de bal, schiet en ... Hadad bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Heinrich rent richting de bal. Heinrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:7

72e minuut.
Vierlinger speelt de bal door. Willimburgh rent richting de bal. De Vogue is nu in balbezit. De Vogue geeft de bal voor. Willimburgh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hadad trapt de bal weg van het doel. Rozmysł kopt de bal weg. Heavy heeft problemen om de bal te vangen. Willimburgh is nu in balbezit. Willimburgh haalt uit met een fantastische trap. Hadad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Csikai speelt de bal door. Vierlinger rent richting de bal. Vierlinger geeft een hoge lob. Heinrich probeert de bal met de borst te controleren. Heinrich schiet op doel. Hadad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Coimbra de bal. Testino bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kohon probeert de bal aan de voet te houden. Coimbra rent richting de bal. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra onderschept slim de pass. Coimbra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Heinrich probeert naar een medespeler te passen. Heavy rent richting de bal. Testino verovert de bal door een tackle van achteren. Testino schiet op doel. Hadad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:8

82e minuut.
Fantocci geeft de bal voor. Jerez heeft problemen om de bal te vangen. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. Hadad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:9

83e minuut.
Testino onderschept slim de pass. Testino probeert naar een medespeler te passen. Heinrich rent richting de bal. Heinrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cooperativa Unidos 86%, C.A. CASEROS 14%.
Cooperativa Unidos - C.A. CASEROS 0:10