Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 19:04
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Great Stadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12334
Great Team Benfica JP
ATT Tactiek jn
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen very good


11e minuut.
Fernández Benito passt de bal met de wreef. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski onderschept slim de pass. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ... Bulcke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kliba onderschept slim de pass. Kliba geeft een hoge lob. Semico heeft problemen om de bal te vangen. Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Arnaldes passt de bal in één keer door. Politankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Politankiewicz geeft de bal voor. Bačkora probeert de bal met de borst te controleren. Kneis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Kliba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kliba speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - Benfica JP 0:1

34e minuut.
Inworp. Arnaldes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sengo rent richting de bal. Sengo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Portel geeft een lange en hoge pass. Gabella is nu in balbezit. Gabella passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bajzát de bal. Bajzát geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Sitio rent richting de bal. Gabella verovert de bal door een tackle van achteren. Gabella geeft een hoge lob. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Bulcke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Team 58%, Benfica JP 42%.
Great Team - Benfica JP 0:1

47e minuut.
Kliba geeft een hoge lob. Daar is Grajeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajeda speelt de bal door. Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito haalt uit met een fantastische trap. Paal! Aimar rent richting de bal. Grajeda verovert de bal door een tackle van achteren. Grajeda passt de bal in één keer door. Fernández Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Benito haalt uit met een fantastische trap. Bulcke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valencia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - Benfica JP 0:2

49e minuut.
Bajzát geeft een lange en hoge pass. Płaczkowski rent richting de bal. Semico begaat een overtreding. Semico krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Politankiewicz onderschept slim de pass. Kneis is nu in balbezit. Politankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitio rent richting de bal. Sitio haalt uit met een fantastische trap. Tajner bokst de bal weg.

64e minuut.
Portel rent richting de bal. Portel passt de bal in één keer door. de Juanas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kneis rent richting de bal. Kneis draait met de bal, schiet en ... Tajner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Portel speelt de bal door. Trombudo speelt de bal door. Arnaldes heeft problemen om de bal te vangen. Arnaldes geeft een hoge lob. Sitio kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Grajeda is nu in balbezit. Sengo onderschept slim de pass. Sengo geeft een hoge lob. Kneis rent richting de bal. Kneis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - Benfica JP 1:2

69e minuut.
Grajeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia rent richting de bal. Sengo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sengo krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Politankiewicz stond buitenspel. Fernández Benito neemt vlug de vrije trap. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. Bulcke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - Benfica JP 1:3

77e minuut.
Aimar rent richting de bal. Trombudo probeert naar een medespeler te passen. Sitio rent richting de bal. Sitio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bajzát verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzát probeert naar een medespeler te passen. Semico geeft een hoge lob. Płaczkowski controleert de bal met de borst. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Team - Benfica JP 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Team 53%, Benfica JP 47%.
Great Team - Benfica JP 1:4