Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokker Revolution fastra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Negreiros is nu in balbezit. Nascimento speelt de bal door. Bexiga probeert naar een medespeler te passen. Portimão rent richting de bal. Portimão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Presa is nu in balbezit. Tripeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Tripeiro probeert naar een medespeler te passen. Negreiros rent richting de bal. Negreiros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Azarado onderschept slim de pass. Alavedra probeert naar een medespeler te passen. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros draait met de bal, schiet en ... Mota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Azarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Azarado passt de bal zonder na te denken. Tripeiro rent richting de bal. Tripeiro geeft de bal voor. Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Presa onderschept slim de pass. Presa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Venâncio de bal. Portimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Portimão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Revolution - fastra 0:1

36e minuut.
Semedo geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Firia met een harde bal richting middenveld. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tripeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Tripeiro met een sublieme pass. Alavedra is nu in balbezit. Negreiros rent richting de bal. Negreiros haalt uit met een fantastische trap. Mota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokker Revolution - fastra 1:1

44e minuut.
Azarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Semedo verovert de bal door een tackle van achteren. Semedo met een sublieme pass. Pimenta rent richting de bal. Pimenta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Revolution 41%, fastra 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokker Revolution - fastra 1:1

50e minuut.
Azarado is nu in balbezit. Azarado passt de bal zonder na te denken. Tripeiro speelt de bal door. Alavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Revolution - fastra 2:1

62e minuut.
Daar is Cajado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Calem rent richting de bal. Pimenta rent richting de bal. Pimenta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Azarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Azarado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nascimento de bal. Negreiros rent richting de bal. Negreiros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tripeiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheiroso komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Firia verovert de bal door een tackle van achteren. Azarado met een sublieme pass. Negreiros is nu in balbezit. Alavedra rent richting de bal. Alavedra draait met de bal, schiet en ... Mota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Revolution - fastra 3:1

75e minuut.
Portimão rent richting de bal. Alavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Portimão begaat een overtreding. Portimão krijgt een gele kaart. Alavedra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Roseima rent richting de bal. Roseima geeft een hoge lob. Portimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Portimão haalt uit met een fantastische trap. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Revolution - fastra 3:2

86e minuut.
Calem is nu in balbezit. Calem passt de bal in één keer door. Negreiros rent richting de bal. Negreiros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Revolution - fastra 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Revolution 47%, fastra 53%.
Sokker Revolution - fastra 4:2