Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.i. sQuadra de Elite
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


25e minuut.
Sacramento probeert naar een medespeler te passen. Ledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchinho onderschept slim de pass. Sacramento verovert de bal door een tackle van achteren. Sacramento schiet op doel. Rabo de Cavalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Barrote bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gata geeft een hoge lob. Supardo speelt de bal door. Ledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledo haalt uit met een fantastische trap. Barrote probeert de bal aan de voet te houden. Rabo de Cavalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cordial is nu in balbezit. Sacramento is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouchinho. Bouchinho krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Quarenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quarenta passt de bal met de wreef. Real Sampaio rent richting de bal. Vital verovert de bal door een tackle van achteren. Vital draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .i. 71%, sQuadra de Elite 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.i. - sQuadra de Elite 0:0

49e minuut.
Carolina is nu in balbezit. Sacramento is nu in balbezit. Sacramento passt de bal met de wreef. Ledo is nu in balbezit. Ledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.i. - sQuadra de Elite 0:1

58e minuut.
Chirico rent richting de bal. Bouchinho is nu in balbezit. Sacramento begaat een overtreding. Sacramento krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Gata onderschept slim de pass. Marmelo rent richting de bal. Marmelo passt de bal zonder na te denken. Ledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ledo probeert naar een medespeler te passen. Farrajota rent richting de bal. Met opzet legt Barrote zijn tegenspeler op de grond. Barrote krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .i. 58%, sQuadra de Elite 42%.
.i. - sQuadra de Elite 0:1
.i.