Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Pelosiro Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14970
Pelosiro Minha Equipa
451 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 21
good Schieten weak
weak Passen average
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pomba probeert de bal met de borst te controleren. Pona met een sublieme pass. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato draait met de bal, schiet en ... Coxinhas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

8e minuut.
Espanca probeert naar een medespeler te passen. Penaguião heeft problemen om de bal te vangen. Penaguião met een sublieme pass. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Minha Equipa 1:0

19e minuut.
Daar is Marreiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreiros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marreiros krijgt een gele kaart. Granato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Granato neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Minha Equipa 2:0

22e minuut.
Marreiros rent richting de bal. Penaguião onderschept slim de pass. Penaguião probeert naar een medespeler te passen. Granato heeft problemen om de bal te vangen. Granato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Minha Equipa 3:0

34e minuut.
Pomba probeert naar een medespeler te passen. Tecedeiro rent richting de bal. Oriente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tecedeiro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tecedeiro kan niet meer verder spelen. Malafaia komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Bogado de bal onder controle te krijgen. Espanca verovert de bal door een tackle van achteren. Espanca met een sublieme pass. Granato is nu in balbezit. Granato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Minha Equipa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 31%, Minha Equipa 69%.
Pelosiro - Minha Equipa 4:0

50e minuut.
Siza Vieira kan de bal niet met de borst controleren. Siza Vieira geeft een hoge lob. Espanca kopt de bal weg. Klungelig pakt Granato de bal. Granato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Marreiros de bal. Penaguião is nu in balbezit. Penaguião geeft de bal voor. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Minha Equipa 5:0

60e minuut.
Malafaia verovert de bal door een tackle van achteren. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca passt de bal zonder na te denken. Granato is nu in balbezit. Granato haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Siza Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siza Vieira met een sublieme pass. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato haalt uit met een fantastische trap. Coxinhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Minha Equipa 6:0

64e minuut.
Marreiros is nu in balbezit. Granato onderschept slim de pass. Penaguião is nu in balbezit. Granato is nu in balbezit. Granato haalt uit met een fantastische trap. Coxinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Francesinha met een harde bal richting middenveld. Malafaia kopt de bal weg. Granato heeft problemen om de bal te vangen. Granato haalt uit met een fantastische trap. Coxinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Minha Equipa 7:0

80e minuut.
Espanca speelt de bal door. Penaguião bereikt de bal nog maar net als eerste. Penaguião probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Granato de bal. Granato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 27%, Minha Equipa 73%.
Pelosiro - Minha Equipa 7:0