Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castelânea To a Tôa F.C
TriE2 Tactiek Two vol.
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 45.3
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Dibello geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rolha met een snelle inworp. Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar schiet op doel. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebber met een snelle inworp. Menghi probeert naar een medespeler te passen. Ebber rent richting de bal. Ebber geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Coeckelbergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grealish rent richting de bal. Grealish passt de bal in één keer door. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. Parejro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Najjar rent richting de bal. Najjar draait met de bal, schiet en ... Gherghina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rygielski kopt de bal weg. Zubek is nu in balbezit. Zubek passt de bal zonder na te denken. Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner draait met de bal, schiet en ... Parejro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rolha passt de bal met de wreef. Boa Morte speelt de bal door. Coeckelbergh met een sublieme pass. Najjar is nu in balbezit. Najjar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Herner rent richting de bal. Herner passt de bal zonder na te denken. Najjar rent richting de bal. Najjar geeft een lange en hoge pass. Ejtminowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rolha onderschept slim de pass. Zubek speelt de bal door. Herner is nu in balbezit. Herner passt de bal met de wreef. Acerola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Herner is nu in balbezit. Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner rent richting de bal. Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zubek rent richting de bal. Rolha is nu in balbezit. Zubek onderschept slim de pass. Zubek geeft een hoge lob. Ejtminowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rygielski is nu in balbezit. Najjar verovert de bal door een tackle van achteren. Najjar probeert naar een medespeler te passen. Herner geeft een hoge lob. Ejtminowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - To a Tôa F.C 1:0

41e minuut.
Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner geeft een hoge lob. Najjar kopt de bal weg. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Najjar rent richting de bal. Najjar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - To a Tôa F.C 2:0

43e minuut.
Ejtminowicz passt de bal in één keer door. Najjar is nu in balbezit. Ejtminowicz rent richting de bal. Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar schiet op doel. Parejro bokst de bal weg.

44e minuut.
Herner passt de bal zonder na te denken. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz met een sublieme pass. Najjar is nu in balbezit. Najjar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Lăzărescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castelânea 23%, To a Tôa F.C 77%.
Castelânea - To a Tôa F.C 2:0

47e minuut.
Grealish passt de bal in één keer door. Herner is nu in balbezit. Herner passt de bal met de wreef. Najjar rent richting de bal. Najjar schiet op doel. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Acerola kopt de bal weg. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Najjar rent richting de bal. Najjar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Parejro met een sublieme pass. Acerola kopt de bal weg. Najjar rent richting de bal. Najjar geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dibello geeft een lange en hoge pass. Grealish is nu in balbezit. Grealish met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Parejro bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Parejro met een sublieme pass. Acerola probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Parejro bokst de bal weg.

65e minuut.
Ebber kopt de bal weg. Daar is Zubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubek passt de bal zonder na te denken. Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zubek is nu in balbezit. Zubek geeft een hoge lob. Daar is Conka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Conka met een harde bal richting middenveld. Herner kopt de bal weg. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - To a Tôa F.C 3:0

73e minuut.
Herner kopt de bal weg. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu passt de bal met de wreef. Herner is nu in balbezit. Herner geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Grealish met een snelle inworp. Herner probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Conka probeert de bal aan de voet te houden. Parejro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Najjar springt en kopt de bal. Menghi kopt de bal weg. Acerola rent richting de bal. Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castelânea 19%, To a Tôa F.C 81%.
Castelânea - To a Tôa F.C 3:0