Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sancta Mariae FC To a Tôa F.C
TDEF Tactiek Two vol.
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 45
very good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Rolha is nu in balbezit. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Tuček de bal. Tuček geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pyskaty rent richting de bal. Piórko verovert de bal door een tackle van achteren. Piórko passt de bal in één keer door. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Poloczek passt de bal in één keer door. Tuček geeft de bal voor. Klungelig pakt Conka de bal. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - To a Tôa F.C 1:0

21e minuut.
Gherghina geeft de bal voor. Ardizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardizio passt de bal met de wreef. Darovec rent richting de bal. Darovec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Carlos is nu in balbezit. Conka rent richting de bal. Carlos verovert de bal door een tackle van achteren. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Gherghina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wooi ling geeft een hoge lob. Tuček kopt de bal weg. Darovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Darovec schiet op doel. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - To a Tôa F.C 2:0

31e minuut.
Šaulić rent richting de bal. Šaulić geeft een hoge lob. Darovec is nu in balbezit. Darovec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - To a Tôa F.C 3:0

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Parejro niet meer kan verder spelen. Tchuco komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Poloczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuček de bal. Tuček geeft een lange en hoge pass. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tuček speelt de bal door. Darovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Menghi met een sublieme pass. Tuček geeft de bal voor. Carlos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wooi ling met een snelle inworp. Carlos is nu in balbezit. Carlos geeft een lange en hoge pass. Ardizio geeft een lange en hoge pass. Tuček probeert de bal aan de voet te houden. Tchuco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancta Mariae FC 17%, To a Tôa F.C 83%.
Sancta Mariae FC - To a Tôa F.C 3:0

46e minuut.
Đokić komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doeltrap. Lagosteira komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Darovec met een sublieme pass. Lagosteira rent richting de bal. Conka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lagosteira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poloczek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - To a Tôa F.C 4:0

62e minuut.
Rolha met een snelle inworp. Rygielski rent richting de bal. Rygielski passt de bal in één keer door. Darovec is nu in balbezit. Darovec schiet op doel. Tchuco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Wooi ling rent richting de bal. Wooi ling met een sublieme pass. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... Gherghina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchuco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Wooi ling met een sublieme pass. Poloczek rent richting de bal. Poloczek geeft de bal voor. Darovec is nu in balbezit. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Tchuco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casagrande komt het veld opgelopen. Moratón komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Changhong geeft een hoge lob. Darovec kopt de bal weg. Poloczek rent richting de bal. Poloczek draait met de bal, schiet en ... Tchuco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - To a Tôa F.C 5:0

82e minuut.
Darovec probeert naar een medespeler te passen. Casagrande heeft problemen om de bal te vangen. Menghi rent richting de bal. Darovec verovert de bal door een tackle van achteren. Darovec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - To a Tôa F.C 6:0

85e minuut.
Tuček is nu in balbezit. Tuček passt de bal met de wreef. Poloczek is nu in balbezit. Darovec rent richting de bal. Darovec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ardizio passt de bal zonder na te denken. Tuček is nu in balbezit. Tuček speelt de bal door. Darovec is nu in balbezit. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Tchuco bokst de bal weg.

86e minuut.
Gherghina geeft een lange en hoge pass. Pyskaty probeert de bal met de borst te controleren. Šaulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaulić geeft de bal voor. Darovec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rygielski passt de bal zonder na te denken. Wooi ling speelt de bal door. Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wooi ling rent richting de bal. Wooi ling geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancta Mariae FC 24%, To a Tôa F.C 76%.
Sancta Mariae FC - To a Tôa F.C 6:0