Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARVELdc F.c. lindeza
433MID Tactiek defesa
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Bobor probeert de bal met de borst te controleren. Ðức Phong rent richting de bal. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu haalt uit met een fantastische trap. Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARVELdc F.c. - lindeza 1:0

12e minuut.
Suassuna geeft een hoge lob. Kukta heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Phong rent richting de bal. Ðức Phong draait met de bal, schiet en ... Bobor probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Suassuna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðức Phong heeft problemen om de bal te vangen. Kukta is nu in balbezit. Kukta schiet op doel. Dexler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Paes is nu in balbezit. Paes geeft een lange en hoge pass. Niţulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ðức Phong is nu in balbezit. Ðức Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MARVELdc F.c. - lindeza 2:0

24e minuut.
Baratti rent richting de bal. Baratti passt de bal in één keer door. Kläsener is nu in balbezit. Kukta verovert de bal door een tackle van achteren. Kukta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Paes passt de bal met de wreef. Kukta is nu in balbezit. Kukta passt de bal in één keer door. Ðức Phong rent richting de bal. Ðức Phong schiet op doel. Dexler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tezer is nu in balbezit. Tezer geeft een lange en hoge pass. Ðức Phong kopt de bal weg. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Barlettai geeft de bal voor. Puszkin kopt de bal weg. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong geeft een lange en hoge pass. Nilă krijgt zijn hoofd ertegen. Stănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sabău onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MARVELdc F.c. - lindeza 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARVELdc F.c. 46%, lindeza 54%.
MARVELdc F.c. - lindeza 2:1

56e minuut.
Puszkin kan de bal niet met de borst controleren. Puszkin verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shuanglong zal de hoekschop nemen. Nilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Batatais rent richting de bal. Barlettai begaat een overtreding. Batatais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niţulescu met een snel genomen vrije trap. Bobor rent richting de bal. Ðức Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phong schiet op doel. Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARVELdc F.c. - lindeza 3:1

78e minuut.
Paes geeft een lange en hoge pass. Ðức Phong rent richting de bal. Ðức Phong passt de bal in één keer door. Kukta is nu in balbezit. Kukta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ðức Phong rent richting de bal. Ðức Phong geeft de bal voor. Kukta met een sublieme pass. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Montilla passt de bal in één keer door. Barlettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatais is nu in balbezit. Barlettai onderschept slim de pass. Barlettai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Batatais passt de bal met de wreef. Ðức Phong is nu in balbezit. Ðức Phong passt de bal met de wreef. Kukta rent richting de bal. Kukta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARVELdc F.c. - lindeza 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARVELdc F.c. 56%, lindeza 44%.
MARVELdc F.c. - lindeza 4:1