Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Rondônia lindeza
2023 442 at Tactiek defesa
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 47.5
outstanding Schieten adequate
formidable Passen good
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Fontoura met een snelle inworp. Faleri probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Baratti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dexler bokst de bal weg. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré draait met de bal, schiet en ... Dexler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 1:0

14e minuut.
Baratti rent richting de bal. de Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré haalt uit met een fantastische trap. Dexler bokst de bal weg.

15e minuut.
Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăt onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barlettai. Barlettai krijgt een gele kaart. Agăt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cruz Filho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 2:0

18e minuut.
Olmo passt de bal met de wreef. Golański is nu in balbezit. Golański passt de bal in één keer door. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré schiet op doel. Dexler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dexler trapt de bal weg. Golański met een sublieme pass. Faleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Faleri geeft een lange en hoge pass. Pangaré maakt een snoekduik en kopt de bal. Dexler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kläsener heeft problemen om de bal te vangen. Faleri is nu in balbezit. Faleri geeft een hoge lob. de Oliveira maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Pangaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Cruz Filho passt de bal in één keer door. Faleri met een sublieme pass. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré haalt uit met een fantastische trap. Dexler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 3:0

31e minuut.
Fontoura met een sublieme pass. Klungelig pakt Pangaré de bal. Pangaré passt de bal in één keer door. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Olmo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golański rent richting de bal. Golański geeft de bal voor. de Oliveira maakt een snoekduik en kopt de bal. Dexler bokst de bal weg.

39e minuut.
Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Faguian onderschept slim de pass. de Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira schiet op doel. Dexler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 4:0

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dexler niet meer kan verder spelen. Freund komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Golański de bal. Golański met een sublieme pass. Olmo rent richting de bal. Olmo geeft een lange en hoge pass. Pangaré maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 5:0

41e minuut.
Kläsener geeft de bal voor. Golański is nu in balbezit. Golański passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pangaré de bal. Pangaré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Pangaré rent richting de bal. Pangaré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 32%, lindeza 68%.
Inter Rondônia - lindeza 6:0

48e minuut.
Fontoura passt de bal met de wreef. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Pangaré heeft problemen om de bal te vangen. Pangaré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kläsener is nu in balbezit. Kläsener geeft een hoge lob. Fontoura geeft een hoge lob. de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Shuanglong is nu in balbezit. Faleri rent richting de bal. Faleri speelt de bal door. Fontoura rent richting de bal. Fontoura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pangaré rent richting de bal. Faguian rent richting de bal. de Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 7:0

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gombrowicz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański passt de bal zonder na te denken. Cirigni probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Freund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 8:0

73e minuut.
Pangaré is nu in balbezit. de Oliveira rent richting de bal. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Freund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 9:0

74e minuut.
Fontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Fontoura geeft een hoge lob. Faguian onderschept slim de pass. Olmo is nu in balbezit. Olmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 10:0

77e minuut.
Cirigni rent richting de bal. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mena neemt de hoekschop. Gombrowicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kaplický de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 10:1

84e minuut.
Kaplický geeft de bal voor. Olmo kopt de bal weg. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Freund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - lindeza 11:1

87e minuut.
Bobor onderschept slim de pass. Faleri probeert naar een medespeler te passen. Golański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pangaré de bal. Pangaré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Golański speelt de bal door. Faleri rent richting de bal. Faleri passt de bal zonder na te denken. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré schiet op doel. Freund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kläsener geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faleri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fontoura geeft een lange en hoge pass. de Oliveira maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 40%, lindeza 60%.
Inter Rondônia - lindeza 11:1